cümleten selamünaleyküm

Konu, 'Tanışalım' kısmında haySpinine tarafından paylaşıldı.

1. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    cümleten selamünaleyküm arkadaşlar... yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum ama bi selam diyemedim kusura bakmayın... internet kullanıcısı olarak malum birkaç forum takip ettim ama en sevdiğim ve alıştığım forum burası arkadaşların samimiliği ve dürüstlüğü benim buraya üye olmamı sağladı...:) Balıkesirliyim burada oturuyorum evliyim yakında bir oğlum olacak inşallah:) küçük yaştan beri balık tutmak ve doğayla iç içe olmak en huzur bulduğum ve mutlu olduğum anlar oldu bnm için reeling merkezde deniz yok ama dereler ve göller bnm için en iii avlaklar oldu... aslında deniz çok uzak sayılmaz yaklaşık 1 saati biraz geçer, zaman buldukça gitmeye çalışırım. kışın ara ara ve yaz tatilinde edremit körfezi etrafında avlanıyorum. beni denize bağlayan aslında dedemin çanakkalde oturması oldu. 12 13 yaşlarımda kordonda balık tutanları gördükçe tatlısuda avlanmaktan daha bi gzl gelmişti açıkcası. (o zamanlar denizden çıkanlar balık, dereden çıkanlar kurbağa gibi geliyodu gözüme:D ) ama şu anda hepsini seviyorum çocukluk işte... yaklaşık 3 senedir turna ile ilgileniyorum. spin hastası oldum, bi çaresi varmı bilmiyorum DNA' ma şifrelenmiş durumda kurtulamıyorum:D herkese şimdiden teşekkür ediyorum değerli zamanınızı ayırdığınız için...

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Aleyküm selam İbrahim bey, balık avı net ailesine hoşgeldiniz:)

Umduklarınıza nail olmanız ve keyifli paylaşımlar temennisiyle sağlıcakla kalın...

3. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Aleykum selam. aramiza hoşgeldiniz.

4. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum isa abi... inşallah umduğumuz gibi olr herşey. kaçan balık küçük olsun abi :)

5. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum fatihh... Balıkesirden sevgiler saygılar arkadaşım...

6. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    hoşgeldin ibrahim.

7. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum mert. ankaraya selamlar...

8. rko

rko mustafa

A.S krdsm hoş geldın

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Aleyküm Selam İbrahim, hoşgeldin. :)

Doğacak çocuğun hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. :)

10. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    Aleyküm Selam.Sizin gibi DNA'sına bu hastalık işleyenlerin arasına hoşgeldiniz...:D

11. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Hoş Geldiniz.. umarım güzel saatler geçirirsiniz..Rast Gelsin..

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

aleyküm selam hoşgeldiniz

13. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Aleyküm selam hemşerim, Hoşgeldiniz :)

14. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum mustafa (rko) kardeş.

15. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum volkan bey:) ALLAH razı olsun. 2 ay kaldı hala isim veremedik çocuğa;)

hoşbuldum süleyman abi. ya bu olay gerçekten hastalık bir başlayan bir daha bırakamaz...reeling

hoşbuldum ferdi abi... saygılarımı sunarım ellerinizden öperim:) eminim ki ilk tuttuğunuz balığın heyecanı kadar heyecanlanıyorsunuzdur her balığa çıkışınızda:) hiç bıktığınız oldu mu abi

hoşbuldum sabri bey...:) güzel paylaşımlar diliyorum. umarım her paylaşım bir tecrübeyi bilgimize katar.

hoşbuldum hemşerim... :) avlarını merakla bekliyorum:D

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Aleyküm selam. Nickden anladigim kadari ile sahteye para vermekten bikmisiz dogru mu ? :)
    DNA kodunun hobi bölümü ayni olan canlilarin arasina hosgeldiniz.

17. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hoşbuldum roy:) valla aynen dediğin gibi oluyor, ama nedense ayaklarım beni her fırsatta malzemeciye götürüyor ve kaşınan ben oluyorum:D balığa çıkamazsam malzemeciye vuruyorum kendimi kanki olduk hepsinle:D sezonu sabırsızlıkla bekliyorum:) ayrıca forumu ilk takibimden beri her paylaşımını okudum hatta tüm paylaşımları okuyorum hepsi ayrı bir heyacan sanki bende oradayım:)

18. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Begendigine sevindim :)
    Son derece normal, klasik balikci semptomlari. Paniklenecek bir durum yok :) kafana koydugun sahtenin yanina 2 daha ekleyip alisverisi tamamliyorsan hersey normal.

19. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    valla aynen tarif ettiğin gibi oluyor her seferinde:) bazen sorarım kendime ne gerek vardı şimdi die ama her seferinde iş işten geçmiş oluyor;)

20. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Sevgili İbrahim, İlk kez balık tuttuğumda 10 yaşındaydım,Çamlıcada bahçemizde büyük bir sarnıç vardı, küçük bir kapağı vardı kalın saçtan, onu kenara çeker.. içinde bulunan talı su balıklarını seyreder.. nasıl tutabilirim diye düşünürdüm.. tabii o seneler misina iğne falan yok.. belki var ama ben ulaşamıyordum..bir gün atıylan su getiren sucu ya yalvardım,amca ne olur şu atın kuyruğundan biraz kesip bana verirmisin, diye adam bana kızdı ne yapacaksın diye..sonraki günlerde yine istemeye başladım,adam en sonunda insafa geldi galiba getir bana makası diyince hemen koştum getirdim, bir tutam at kuyruğu aldım gibi doğru bahçeye... onları birbirine ekledim, toplu iğneyide kıvırdım ve ekmeklen başladım balık tutmaya.. ama ne heyecandı o anlatamam.. işte o heyecanım halen devam ediyor İbrahim.. tabii şimdi her şey değişti..gerek karadeniz avlarımda gerekse marmara avlarımda eski balık olmadığı için..tutmak zor.. ama yinede şükür.. Sanada balıkçılık yaşamında başarılar dilerim..oku.. inçele..dene..tecrübe sahibi ol..Sağlıcakla kal...