cümleten selamünaleyküm arkadaşlar... yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum ama bi selam diyemedim kusura bakmayın... internet kullanıcısı olarak malum birkaç forum takip ettim ama en sevdiğim ve alıştığım forum burası arkadaşların samimiliği ve dürüstlüğü benim buraya üye olmamı sağladı... Balıkesirliyim burada oturuyorum evliyim yakında bir oğlum olacak inşallah küçük yaştan beri balık tutmak ve doğayla iç içe olmak en huzur bulduğum ve mutlu olduğum anlar oldu bnm için reeling merkezde deniz yok ama dereler ve göller bnm için en iii avlaklar oldu... aslında deniz çok uzak sayılmaz yaklaşık 1 saati biraz geçer, zaman buldukça gitmeye çalışırım. kışın ara ara ve yaz tatilinde edremit körfezi etrafında avlanıyorum. beni denize bağlayan aslında dedemin çanakkalde oturması oldu. 12 13 yaşlarımda kordonda balık tutanları gördükçe tatlısuda avlanmaktan daha bi gzl gelmişti açıkcası. (o zamanlar denizden çıkanlar balık, dereden çıkanlar kurbağa gibi geliyodu gözüme ) ama şu anda hepsini seviyorum çocukluk işte... yaklaşık 3 senedir turna ile ilgileniyorum. spin hastası oldum, bi çaresi varmı bilmiyorum DNA' ma şifrelenmiş durumda kurtulamıyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum değerli zamanınızı ayırdığınız için...
Aleyküm selam İbrahim bey, balık avı net ailesine hoşgeldiniz Umduklarınıza nail olmanız ve keyifli paylaşımlar temennisiyle sağlıcakla kalın...
hoşbuldum volkan bey ALLAH razı olsun. 2 ay kaldı hala isim veremedik çocuğa hoşbuldum süleyman abi. ya bu olay gerçekten hastalık bir başlayan bir daha bırakamaz...reeling hoşbuldum ferdi abi... saygılarımı sunarım ellerinizden öperim eminim ki ilk tuttuğunuz balığın heyecanı kadar heyecanlanıyorsunuzdur her balığa çıkışınızda hiç bıktığınız oldu mu abi hoşbuldum sabri bey... güzel paylaşımlar diliyorum. umarım her paylaşım bir tecrübeyi bilgimize katar. hoşbuldum hemşerim... avlarını merakla bekliyorum
Aleyküm selam. Nickden anladigim kadari ile sahteye para vermekten bikmisiz dogru mu ? DNA kodunun hobi bölümü ayni olan canlilarin arasina hosgeldiniz.
hoşbuldum roy valla aynen dediğin gibi oluyor, ama nedense ayaklarım beni her fırsatta malzemeciye götürüyor ve kaşınan ben oluyorum balığa çıkamazsam malzemeciye vuruyorum kendimi kanki olduk hepsinle sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca forumu ilk takibimden beri her paylaşımını okudum hatta tüm paylaşımları okuyorum hepsi ayrı bir heyacan sanki bende oradayım
Begendigine sevindim Son derece normal, klasik balikci semptomlari. Paniklenecek bir durum yok kafana koydugun sahtenin yanina 2 daha ekleyip alisverisi tamamliyorsan hersey normal.
valla aynen tarif ettiğin gibi oluyor her seferinde bazen sorarım kendime ne gerek vardı şimdi die ama her seferinde iş işten geçmiş oluyor
Sevgili İbrahim, İlk kez balık tuttuğumda 10 yaşındaydım,Çamlıcada bahçemizde büyük bir sarnıç vardı, küçük bir kapağı vardı kalın saçtan, onu kenara çeker.. içinde bulunan talı su balıklarını seyreder.. nasıl tutabilirim diye düşünürdüm.. tabii o seneler misina iğne falan yok.. belki var ama ben ulaşamıyordum..bir gün atıylan su getiren sucu ya yalvardım,amca ne olur şu atın kuyruğundan biraz kesip bana verirmisin, diye adam bana kızdı ne yapacaksın diye..sonraki günlerde yine istemeye başladım,adam en sonunda insafa geldi galiba getir bana makası diyince hemen koştum getirdim, bir tutam at kuyruğu aldım gibi doğru bahçeye... onları birbirine ekledim, toplu iğneyide kıvırdım ve ekmeklen başladım balık tutmaya.. ama ne heyecandı o anlatamam.. işte o heyecanım halen devam ediyor İbrahim.. tabii şimdi her şey değişti..gerek karadeniz avlarımda gerekse marmara avlarımda eski balık olmadığı için..tutmak zor.. ama yinede şükür.. Sanada balıkçılık yaşamında başarılar dilerim..oku.. inçele..dene..tecrübe sahibi ol..Sağlıcakla kal...