Yarin kismetse ayvaliga gitmeyi dusunuyoruz cundaya kiyidan olta ole avlanmak istiyorum.bilgisi Olan arkadslar varmi Yem ne kullanmaliyim rapala IS yaparmi bilgilernize ihtiyacim var 4 lu capari yaptim dip oltas icin uygunmudur simdiden tesekkur ederim bilgileriz icin...
şuan için moderatörlerimizden biri olan denizci kaptan ayvalık'ta hem avda hem tatilde.ayrıca o kıyıları çok iyi bilen bir usta oltacı. mesajınızı okuyabilir ise size çok yardımı olabilir diye düşünmekteyim. ayrıca o bölgeyi bilen diğer arkadaşlarımızdan da gerekli bilgilerin geleceği düşüncesindeyim. şimdiden rastgele
arkadaşım,orada BADAVUT koyu var akşam üzeri 4-6 arası muhteşem zarganalar var kesin boş dönmezsin mutlaka dene...
. Sevgili Ceyhun merhabalar. 1.) Cunda meydanda Liman vardır. Hani sol tarafın dondurmacılar ve taşkahve , sağ tarafta ise Deniz Kuvvetlerinin hücumbotu durur. O iskeleden sadece akşam güneş batarken Levreğe Silikon + Sahte 2.) Patrişya Koyuna giderken Zeytinlikleri geç, yıkık bir beton iskele göreceksin,dibi genelde kırma ve yosunludur. Buradan Çipura Not burası için FishFounder Özgür Bey'in raporundaki şamandralı takımı kullabilirsin. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27911 3.) Patrişya Koyuna giderken Zeytinlikleri geç, yıkık bir beton iskele göreceksin,orayıda geç , plaj gibi bir yere geleceksin dibi kumdur . Buradan çok ümitli değilim ama denemekte fayda var . Çipura'ya atabilirsin. Benim bildiğim yerler buralar. Haydi şansın bol olsun. Selamlar.
ceyhun http://www.balikavi.org/balikcilik/images/zargana_takim.gif şekilde yap ucunu takacağın yem biraz şerit gibi olsun ben tavuk göğsü kullandım...
Tmm gordum Abi cok bunaltici bi gun gecirdim ustatlarim sarmisakliya yerlestik durmadan soru soruyorum size ozur dilerim sahilden oltayla tutmaya calissam varmidir gelirmi abilerim sizce :-((((
Tesekker ederim tarcan Abi cumdada uygun bi uer bulamadik sarmisakliya geldik elimin burdan bos donmesini hic istemiyorum abilerimde biraz bilgilerini paylasirsa sevinirim
Ayvalık balıkçılarında bol yem mevcut. Sarımsaklı plajından da erken saatlerde ve gece olta atabilirsin. Özellikle İzmir istikametine doğru birkaç yüz metre yürürsen, özellikle akşamüstü olta atanları görürsün. Ancak bence de liman daha verimli.
. Çok dikkatlisin hakikaten teşekkür ederim. Yem için Sardalya yı yeni Hal'den Sülünesi ve Mamunuda orada bir malzemeci vardı hatırlayamadım ama hal'in solunda kalıyor sorsan gösterirler oradan tedarik edebilirsin.