tebrik ederim bu fotoğrafları görünce çok şaşırıyorum bir çupra nasıl bu kadar büyüyebiliyor daha büyükleri varmıdır acaba?
genlede çupranın uğrak yeri olon yerler kayalık draganalık birden com yapan yerler böle yerleri çupra çok sever onun için bu gibi yerlerde çupra avını yaıyom .teşekkürler
serkan kıyıdan açığa ğadoğru yapılan bir baskın metodu değimiz av yöntemiyle vurdum yaklaşık 25 metre dipten sürnürek gidyom çupra agaşona gelmeyen bir balık türü onuniçin bu balığı baskınla vurmak daha mantıklı oluyor agaşona gelcek diye beklmek çoğukez sonuç vermiyor.teşekkürler
Tebrikler Müjdat arkadaşım, Çok güzel bir çipura, her ne kadar bu boylarda lezzet azalırsada müthiş bir trofe olmuş. RASTGELSİN.
önder daha büykleri de var mevsimi geldiğinde sürüler halinde geliyolar. genelde uğrak yerlerine mutlaka uğrarlar takib edersen çok büyklerini vurabilrsin ben on kiloya kadar vurdum ama daha irilrinide gördüm sürünün içinde .teşekkürler
Çupralar hakikaten harika Benden de şimdi bir soru size 25 metre derinliğe dalmak için tüp gerekmez mi ?
25 m derinliğe kaç dakikada dalınır, sürünülerek av takip edilir ve avı yakaladıktan sonra ne kadar zamanda çıkılır, hesaplayamadım kafamda Bunun için tüp gereklimidir diye meraktan sordum, sağolasın fazlası ile aldım cevabımı 40 m Nefesim daraldı duyunca O zaman Müjdat kardeşime kocaman bir tebrik daha
bizim öğretmen bir abimiz var her daldığında öldüğü kesin ama ipten çekip çıkaralım dediğim zamanlar çok oldu