Çupra Karagöz Mırmır... İzmir Aliağa ???? izmir aliağa'dan balıkçıdan mı? dereden mi?denizden mi? sanırım bir de av hikayesi vardır umarım bu resimlerin, onlarıda bizle paylaşsan,
tabikide var ilk babamla taş kayanın oralara gittik yaklaşık 40 50metre civarında attım oltayı hiç balık vurmuyor yukarıya bi çektim karagöz gelmiş ) 20 30 dk daha bekledik ve hiç balık vurmadı bizde tam karşıya gittik baca kertezimi ne diorlarmış orada 30dk durduk 6 çupra 1 mırmır 3 izmarit ve 1 hanos yakaladık güzel avdı ...
Şansınız bol olsun, afiyetle... Yalnız Alper arkadaşım mırmır dediğin balık (soldan ikinci) sanırım sargos, aman karıştırıp hakkını yeme sargosun
ama abi 6 7 tane çizgisi vardı sırtında sargosda bildiğim kadarıyla çizgi yok bide bununki cok koyuydu bi abi ıstarakoz flan dedi : )
Güzel av olmuş tebrikler..Yalnız soldan ikinci balık sargos.Mırmırın vücudu oval değil ve kuyruğunda siyah bir leke yok.
bn soldan 2. balıgı kastetmiştim ama yukarıdaki 3 tanesi izmarit 1 tanesi hanos siz ne anladınız ki ?