Kısaca yazmak gerekirse saat 4'e doğru arkadaşımla avlağa vardık...Gece rüzgarla karışık soğuğu yedim ama 5.30 gibi vuruş almaya başlayınca içim bir anda ısındı.Sabah suyunda ise çadır karıştı bir o kamış yatıyor bir diğeri...Mamunlar büyük çıktığı için mırmıra 2 numara iğne kullanmak zorunda kaldım.Atar atmaz vuruş almama rağmen mırmırlar iğneye oturmadı.aradabir çupra ,aradabirde iri mırmır alarak 8.30 civarı (havanında açık ve güneşli olması nedeniyle) avımızı sonlandırdık. Avın bonusu mamuna gelen levrek palazı oldu. Yemler sardalya, madya ve mamun İğneler Mustad 505-1 ve 505-2 Çupralar madya ve sardalyayala açıktan diğerleri mamunla kıyıdan yakalandı Küçük sargoz iğneyi kafadan yediği için salamadım. resim üzerinde 1-2 oynama yaptım kusura bakmayın Herkeze rast gelsin..
hani kalabalık bir masada sipariş verirsin yaa, ortaya karışık der gibi olmuş vali sofrası mübarek, avınız daim ve bereketli olsun,
Tebrikler bereketli bir av olmuş Önder kardeşim, aynı bölgelerde avlanıyoruz.Gerçekten bereketli meralar.Belki bir gün birlikte avlanabiliriz