evet sevgili dostlar nihayet cupralar kıyıya yaşlaştı bende birkac tane tuttum.balık tam gün batımında vurmaya başladı,biz biraz uzakta ararken balık dalganın kırıldıgı yerde yani sahile 3_4 metre mesafede yemleniyormuş.bunu keşfettikten sonra 0,28 asso misina ve 7 numara igneyle tek igne ve kurşunsuz takımla fleto sardelye yem olarak kullanılmıştır.güzel akdenizin bir kumsalınıda ekledim begeninize sunuyorum,igneniz keskin misinanız saglam olsun herkese rastgele
off off bu ne güzellik her zaman böyle güzel bereketli avlar yapman dileğiyle bundan 3-4 seneki önce avlarımı hatırladım şimdi
Balıkları asker gibi dizmişsiniz maşallah. Harika görünüyorlar. Akdenizin maviliği iç çektiren türden. Tavalar şenlenmiştir eminim.
Yemeyi en sevdiklerimden.. Of ki ne of bu ne güzellik Yarabbim! Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu olsun..
Maşallah elinize sağlık. Ne lezzetli gelmiştir o çupra'ların tadı. Diğer mesajlarda da belirtildiği gibi avlağınız çok güzelmiş. Daha nice güzel avlara inşallah
Ama bu fotoğraflardan balıkların boyutlarını anlayamıyorum herkes bir bakışta anlıyor da kaç cm olduklarını, acaba bende mi perspektif sorunu var