evet arkadaslar bi çok kişi bu takımı bilir ama ben yinede paylaşmak istedim çünkü çupra ve mırmırın tam zamanı ben kıyı avlarımı bu takımla gerçekleştiriyorum evet takım gördüğün gibi iğne sayısı artırılabilir yada azaltılabilir ama ana beden asla 1m altına düşürülmemelidir mırmır balığı yemle oynamadan tek sefer yemi kolay kolay yemez bedenin büyüklüyü mırmırı alkdatmaya yeterli olacaktır bu takımda yem olarak boru kurdu kullanıyorum iğnenin tamamını kapatacak şekilde takıyorum yemimi avlarımda avlak yerim iyiyse başarısız olmuyorum işe yarar bir takımdır bilmeyen arkadaslara yararı dokunabilecek bir takım
Takım için teşekkürler. Bunun tek iğnelisini çipura için kullanıyorlar.. Kumluk için iyi ama yosunluk veya kayalık bir bölgede atar atmaz takılır bu. Çember iğne bu riski biraz olsun azaltabilir...
bakındım ama göremedim mırmır avı normal gezerkurşunlu takımlarımızla avlanırken,malum mırmır kardeş zemin balığı devamlı eşinmekle meşkul iğnelerimizin üst taraflarına birer kıstırma kurşunu taksak,amaç yemi zemine yatırmak nası olur acaba fikirleriniz. birtürlü resim yükleyemedim bilg.kırmadan yazayım dedim
hocam bu çupra saat kaçta yapar gitmek istiyorum aslında safakta istavrite gidicem o ara ddeniyimmi sonuç verirmi??