merhaba arkadaşlar, D.a.m 2346 Steelpower Tele Surf (Boy 450cm-Atarı 100-250gr) kamışımın en uctaki parçası ortadan kırıldı banghead orjinal parçasını bulabilir miyim? nerde nasıl yaptırabilirim.. istanbul'dayım.. teşekkür ederim...
kırılan, en uçtaki esnek ince parça .. bir de uçtan 2. sıradaki parçanın porseleni kırıldı.. orjinal yedek parça bulma şansımız var mı?
Değişmedi ise Tr.Distirübtörüdür. Önce Tlf.la görüş. Sonrası hallolur. Hatta 2 tanede yedek al. İleride lazım olursa işini kendin halledersin. Önemli olan halkasını kaybetme. http://www.firaronline.com/
çok teşekkür ederim.. verdiğiniz adresten sadece yedek parçaları mı alabiliriz.. yoksa tamiratı yaparlar mı? en uçtaki parça olduğu için diğer parçaların bileziklerini hep çıkarmalıyız sanırım... bu bilezikleri zarar vermeden nasıl sökebiliriz? bunları yapıştırmak için hangi marka yapıştırıcı tavsiye edersiniz? makinenin ve kamışın bakımını nasıl yapmalıyım? makineyi sökmelimiyim yoksa sadece yağlamam yeterli olur mu? gerçekten atarken kırıldı, atışta hata da yapmadım.. ama kayıkta avlanırken bazen ucu suya giriyordu.. çürüdü mü bilemiyorum
Mustafa kardeşim, Başkaca birşey sökmene gerek yok, Kamışının sapının altında vidalı kapağı açarsan kırılan parçayı oradan kamışını kapalı pozisyona getirerek alabilirsin. Almanada gerek yok, kendisi gelecektir. Alacağın ucuda, ince kısmı dışarı çıkacak şekilde üstte konumda takarsın, kamışını ters çevirerek, o parçanın dışarı çıkmasını sağla. Kırılan parçanın ucundaki porselen halkayıda ısıtarak eski yerinden çıkarıp yeni yuvasına alıştırıp japonlaman yeterli. Sen gene telefonla görüşüp tamirini yapıp yapmadıklarını öğren ve 2. halkasınında değişimini sağla. Kolay gelsin.
Karaköydeki şubeleri kapatılmış. Yeni Adresi : İstoç 3.Ada No : 136/138 - Bağcılar / İSTANBUL Tel : 0212 659 1988 Fax : 0212 659 8814 E-Mail : istoc@firaronline.com
Yaklaşık 5 yıldır bu kamışı kullanıyorum. Çok memnunum. 1 defada ben kırmayı başardım. Üsküdarda Cengiz Balıkçılıkda yaptırmıştım, orjinal şekilde. İsterseniz bir sorun.
Orjinal Değil Teşekkür ederim.. Kartal'dan İSTOÇ'a gittim.. Firar Balıkçılığa. Mesafe uzun olduğundan oltayı yanımda götürmemiştim.. Modelini söyleyerek aldım.. En uçtaki parça ve ondan bir önceki parçanın porseleni 10 TL. Eve geldiğimde kırılan parça ile karşılaştırdım.. Bana satılan parça orjinal değil Hem en uçtaki parça hem de porselen orjinal değil... O kadar yol gittim.. Ama herhangi bir balıkçıdan alabileceğim yedek parçaları alıp döndüm.. Ne yapabilirim sizce? banghead
Söylediğim yere kamışı da yanınızda götürerek sorununuzu çözebilirsiniz sanırım. Fakat önce bir telefon açın, ellerinde olup olmadığı öğreniniz. Eğer bulamazsanız orjinal olmasa bile av zevkinize devam edin. Herşeyin orjinal olması gerekmez, o şekilde de bir çok av yapan arkadaşlarımız mevcut. İyi avlar dilerim.
DAM Steelpower.. çelik gibi bir izlenim veriyor değil mi??? Alman malı nede olsa... Ama öyle değil işte. Ben Almanya'dan Balzer aldım, o bile elimde kaldı. Almanı da Japon da uzakdoğuda fason üretim yaptırıyor. O yüzden sizinkinin de kırılmasına hiç şaşırmadım... Ben hala arıyorum ve inşallah kıramayacağım bir kamış bulacağım en sonunda...:thumb: