Merhaba, Ben Umut, İstanbul/Tuzla doğumluyum ve hala burada yaşıyorum. Siteye yeni üye oldum. Balığa ve balıkçılığa meraklı birisiyim. Bilgi İşlem uzmanı olarak yine Tuzla da bir firmada çalışmaktayım. İlk mesajım olması itibariyle kendimi biraz tanıtmak istedim. Konuya gelince bana bir abim hiç kullanılmamış bir kamış verdi yurtdışından gelme..marka ve modeli konu başlığına yazdım. Yalnız bu kamış ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım. Bilen birisi varsa banada bilgi verebilir mi acaba nedir nasıldır fiyatı nedir performansı nedir nerede kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler.
walla güzel alete benzio.. kanımca surf e de spin ede atçekede gider gibi.. aşağıdaki link biraz bilgi sahibi olmanı sağlar diye düşünüyorum.. ama sitedeki ustalar görsün hele bi, sana kesin bişey sölerler mutlaka... şimdiden hayırlı olsun yeni kamışın.. yanına güzel bi makina yakışır... http://www.avmarketi.com/asp/product/2322/2383360-D-A-M-EVEOLUTION-TELE-X-360-CM-KAMIS
Teşekkür ederim Togay, ama gönderdiğin linkteki farklı bir model. benimkisi e-motion tele 70.. teşekkür ederim ilgine ve güzel dileklerine
rica ederim... isim benzerliği olmuş olabilir ama verdiğin isimle aynı.. tabi görüntü olarak sen bilioosun kamışı.. hadi rast gele inşallah....
yanlış okudun sanırım gönderdiğin linkte EVEOLUTION yazıyo benimkisi E-MOTION ... yine de teşekkürler
umut bey sanırım sizde kamışın adanı yazarken bir yanlışlık yapmışsınız gibi geliyor (tele) yazan E-motion larda kamışın boyunu yazarlar tele-360 gibi (teleskobik manasında 360 boyunda) diğer modellerinde ise Quick Stick Tele40 yazarlar buda kamışın atarı manasına geleir. 40 gr üst seviye atarıdır. Şimdi siz öyle bi yazmışsınızki modeller arasında çelişkide bırakıyorsunuz sizin kamışınız bu değilmi? http://www.firaronline.com/urun-detayi/2253360-d-a-m-e-motion-tele-360-cm-kamis-92253360 aslında nerde kullanıcağınıza bağlı dip oltası atıcaksanız bu kamışla dibe atmak için akıntısı olmayan yada az akıntılıdenizler yada gölde kullamanızı tavsiye ederim şamandıralı kullnıcaksanızda atacağınız şamandıranın ağırlığı 70 gr mı bulmayacak bir şamandıra olmalı, at çek avında kullanmanızı tavsiye etmem çok fazla parçalı ve taleskobik.
Verdiğinizbilgiler için teşekkür ederim Ali Kemal, ben kamışın üzerinde ne yazıyorsa onu yazdım büyük puntoyla "dam emotion tele70 6imx" yazıyor. biraz çevirince diger taraftada "high-carbon 20-70gr 360" yazıyor Ama gönderdiğin linkteki kamış benimkine çok benziyor.