D.a.m Kamiş

Konu, 'Kamışlar' kısmında gladioman tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    D.A.M STEEL POWER 100-250 ATARLI kamış alamyı düşünüyorum kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

2. maddonmez

maddonmez MUHAMMED

Favori Kamış:
    dam steel power 4,20 / linea effe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma power line 845 x 2
    En İyi Avı:
    sazan 1,5
    bahsettiğin kamış bir yıldan beri kullanıyorum.bana göre tek dezavantajı agır olması kapalı boyunun kısa olması ise en buyuk avantajı.ben beklemeli avlar yaptığım için ve arkadan kalamalı makina kullandığım için hassasiyetine o kadar bakmadım ama hassas bir kamış değil.
    hafta sonu izmire bende dam ın yanına bir tane daha kamış ve makine almaya gittim ilk girdiğim magaza shimano idi shimano alivio cx telesurf 200 gr atalarlı kamış almakdı gidiş niyetim ama yüzüklerinin sabit yüzük oluşu ve shimano magazasında yüzüklere herhangi bir şey olduğunda değiştirme işleminin nasıl yapılacağını sordum adamın dediği abi kamışı göndeririz 1 ay içerisinde tamiri yapılır geri gönderirler ama çıkartılan yüzük yerine yenisinin takıldığı yer eskisi kadar kuvvetli,sağlam ve estetik durmaz dedi vaz geçtim ama alivio ve heleki SHIMANO BEAST MASTER CX TELE SURF 4,30 MT 200 GR ı elinize aldığınızda diger markalarla olan fark hemen anlaşılıyor hemen elimden bırakdım ama kamışları daha fazla alışıp alır giderim diye.
    daha sonra başka bir magazada diger kamışları nceledim içime sinen lineaeffe oldu onu aldım. ama shimonolar içimde ukte kaldı keşke yzük tamirlerinde biraz daha kolaylık ve ilk gunku kaliteyi yada değiştirilebilir yüzük olsaydı tek tercihim olacağı kesindi.

3. akçin

akçin Hakan

Noyan kardeş,
    bahsettiğin kamışı bende kullanıyorum 4.20 sini tek avantaj olarak kapalı boyunun kısa olması başka hiç bir artısı yok soba borusu gibi kamış ne yemlide nede çaparide balığı hissedemiyorsun, ithalatçısı harika bir firma ama bu kamış hikaye artı çin malı shimano surf kamış kesinlikle şaşma derim yok illaki onu alıcam sanada küsmem darılmam dersen bendekini sana satayım bende gidip shimano surf kamış alayım :D

yanlışlıkla kraça tuttuğunda balığı hissettiğin zaman balık oltanın üzerinde büyümüş istavrit olmuş oluyor :p

Son düzenleme: 30 Eylül 2010
  4. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    çok teşekkürler sagolun D.A..M. kamıstan vazgectim :) shimano araştırıyım yada başka bir marka model gözüme çarparsa siiznle paylasırım teşekkürler :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.