D.A.M Makineler

Konu, 'Makineler' kısmında Hokka tarafından paylaşıldı.

1. Hokka

Hokka Hikmet

Merhaba arkadaşlar,

Kıyıdan balık avcılığı için bir makine bakmaktayım. Şimdiye kadar sadece el oltası ile avcılık yaptığım için olta makineleri hakkında pek bir bilgim yok. Sürekli forumları takip edip bilgi edinmeye çalışıyorum. Öncelikli olarak anladımki kullanım amacına uygun olan makine, kamış ve misina kombinasyonunu almak gerekiyor (Zaten bu kadar çok çeşit ürün olmasının nedenide bu sanırım). Benim kullanım amacım çoğunlukla kıyıdan istavrit, mezgit, izmarit vb.. gibi standart balık avcılığı. Fakat yeri geldiği zamanda lüfer, çupra tarzı büyük balıkların avcılığınıda yapmak istiyorum. 100 TL civarı bütçe ile aşağıdaki makine kullanım amacına uygun gibi geldi bana. Dediğim gibi çok fazla bilgim olmadığı için sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum. Sizce bu makine uygun ve yeterli midir? Veya önerebileceğiniz başka bir makine var mıdır (Mümkünse D.A.M veya Shimano almak istiyorum)?

http://www.avmarketi.com/asp/product/9486/1103-750-D-A-M-QUICK-FINESSA-750-FD-MAKINA-7BB

Birde forumda dikkatimi çeken bir konu D.A.M makinelerin herhangi bir başlıkta önerilmemiş olmasıdır. Normalde benim bildiğim iyi bir markadır. Bu konu hakkındada bilgilerinizi paylaşmanızı rica edebilirmiyim.

Teşekkürler.

2. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

DAM kesinlikle iyi bir marka (idi) . Fakat eski kalitesinden son dönemde uzaklaştılar. Fabrikanın çine taşınması o eski alman kalitesini götürdü. Ayrıca DAM ürünleri genelde tatlı suya hitap eder.

3. lebiderya

lebiderya adem

Katılıyorum, eski kalitesi artık yok. inatla bikaçtane dam makina denedim. Hepsinde hayalkırıklığı. Kesinlikle DAM marka makine satın almam artık. Sihimano kalitesi tartışılmaz. Okumanın iki modeli var kullandığım. Trio modeline bi bak derim

4. Hokka

Hokka Hikmet

5. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Kesinlikle çok kaliteli bir makina ama bu alış-veriş sitesinden hiç memnun değilim.

6. Hokka

Hokka Hikmet

Memnun olmama nedeninizi özelden yamanızı rica edebilirmiyim Murat Bey..