D.A.M. Quick 220 ve D.A.M. Quick 89

Konu, 'Makineler' kısmında 0utlaw tarafından paylaşıldı.

1. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Merhaba ustalarım bende şu an bulunan makinelerin içinde en kaliteli marka D.A.M. bunun verdiği gazla en sevdiğim makinelerim de onlar.2 modeli bulunmakta;bunlar başlıktada belirttiğim gibi Quick 220 ve Quick 89.Makinelerin ikiside Almanya'dan geldi.Quick 89 220ye göre daha büyük bir makine ve bende sornsuz çalışıyor.Çok akıcı bi makine.Özelliklede o dişlilerin sesini çok seviyorum.Fakat 220 için aynısını söyleyemeyeceğim spinde kullanıyorum ilk sorum bu makine spine uygun mudur?.Spinde kullandığım için boşluk yaparak sarıyor ve atarken misina dolaşıyor,porselenlerin içinden geçemiyor.Buda benim çok canımı sıkıyor.Misinaya çok zarar veriyor misina sürekli gam alıyor ve sürekli dönme eylemi yapma isteği içerisinde oluyor.2.sorum bu sorun misinadan kaynaklanabilir mi?Misinam çok kalitesiz değil direkt sorun olacak kadar kötü değil.Son sorum da; bu iki makinenin günümüz fiyatları nedir?Ben biraz araştırdım makineler anticques başlığı altında çıkıyor.Başlık yabancı dilde çünkü bu makinelere dair bilgilerin arasında hiç Türkçe olanı yoktu.Benim makineler resmen antikaymış yani buda ayrıca şaşırttı ve mutlu etti beni.Tecrübesi veya bilgisi olan abilerimizden yardım bekliorm Teşekkür ederim.Saygılar...

2. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Misinayı makinadan söktüğünde lüle lüle kalıyorsa sorun misinadadır. düşük hafızalı misina almak lazım.

3. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    evet aynen öyle oluyor.Bugün gidip misina alıyorum o zaman.Öneriniz varmı ben 0.25 ,0.28 belki veya daha düşüklerini düşünüyorum marka öneriniz var mı??