*** kardeş internetten o kadar korkma ben hep internetten alışveriş yapıyorum 2 tane makine 2 tanede kamış aldım ve sahtelerimi misinalarımıda hep intertten alıyorum sana güvenebileceğin bikaç site söyleyebilirim önce mesala bu makineyi bulabileceğin site http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/d-a-m-quick-fz-300-fd-olta-makinesi/20437/ çok güvenilir site ben antalyadan sipariş veriyorum bir iki günde geliyor mağazaları ankarada ama siparişi girmeden önce telefon açıp stok durumu hakkında teyit al bazen stokta var gözüktüğü halde olamayabiliyor eğer bi sıkıntı olursada hemen paranı geri iade ediyorlar birde spotbalik.com ve mcavmarketi.com var benim şimdiye kadar alışveriş yaptığım onlardada herhangi bir sıkıntı yaşamadım sana şimdiden rastgele
Makina nedir bilemem lakin, 280 gr ağırlığı, 6.2 devri ve 30 luk boyutuyla spin amaçlı ve özellikle alabalık avları için düşünülebilecek bir makina. Bekemeli düşünüyorsanız, 50 lik 60 lık gibi makinaları değerlendirmeniz daha isabet olacaktır.
hadi hayırlı olsun güle güle kullan hangi siteden aldın? kullanınca mutlaka yaz bende merak ediyorum o makineyi nasıl birşey???
makinam bugün elime geçti.....endişelerim vardı doğrusu ama makinayı elime alınca endişem kalmadı güzel bir makina ama henuz avda kullanmadım...av performansınıda merak ediyorum doğrusu....Anadoluavmarketi den sipariş verdim 2 gün dolmadan elime geçti
makinam bugün elime geçti.....endişelerim vardı doğrusu ama makinayı elime alınca endişem kalmadı güzel bir makina ama henuz avda kullanmadım...av performansınıda merak ediyorum doğrusu....Anadoluavmarketi den sipariş verdim 2 gün dolmadan elime geçti.
makine sağlam duruyomu? komple heryeri metalmi? makine kolu makarası ve diğer parçaları metalmi üzerinde plastik olan parçaları varsa hangileri?
Teknik Özellikler: 5 mühürlü çelik bilyalı rulmanlar 1 anlık antireverse ® iğneli rulman Highspeed hızlı salınım sistemi (Kafa kenarları ARC spool olarak bilinen eğimli dudak yapısına sahiptir.) ABS graphite gövde ve rotor İyileştirilmiş misina kapasitesi için büyük boy rotor tasarımı Agresif Effzett ® görünüm Gelişmiş kalama ve fren gücü için büyük boy kalama pulları Mikrometrik ayarlanabilir önden kalama sistemi Anodize kaplı alüminyum makara CNC makine kesim alüminyum çevirme kolu Ultrathick paslanmaz çelik klavuz teli Ergonomik şekilli sert EVA kol topuzu Bilgisayarla dizayn edilmiş Anti Vibro Sistemi Kalay kaplı AntiTwist misina kılavuz silindiri