Bugün sezonun ilk levreğini yakaladımYaptığım kefal sarmasına yakalanan 20 cm civarı kefali farkedemeyince 750 gr bi levrek yakalamış oldumYanında iki kilo kadar kefal ve sağ ayağımlada bi dragonyayı soktumFotoğraf makinam olmadığı daha doğrusu bozuk olduğu için kusura bakmayın
Valla kendi kaşındı .sağolasın kardeşimÖyle valla.Bursa tarafı daha bi verimli KUma girip pusu yapmış Bende pusuya düştüm
tebrikler burak bazen şans bazen ustalık işi götürüyorsun valla bu arada sanada geçmiş olsun trakonyayada üzüldüm
Sağol aytekinim ustam Bu arada balık çok fazla ağrı yapmadı ama bugün iki fincan kahve içmeme rağmen akşamüstü iki saat uyudum.Sanırım zehirle alakalı.Gündüz uyumak hiç adetim değildir.
bende 3 tane istavrit yakaladım bugün 2 saatte Ya Allahın hikmetine sual olmaz,2 gündür sarıyerde tık yok.hadi acemiyim beni sayma,ama kimseye yok.
Tebrikler Burak ilginç ama güzel bir av olmuş . Bu trakonyayala benzer bir anım vardı anlatmadan geçemiyeceğim. Lise zamanları zıpkın gibi gencim (herkes öyle der ya ) yazları kuşadasında yazlıkta geçiriyorum. Ama bir müddet sonra yalnız başına yazlıkta sarmıyordu .Sahilde yazlıkları olan iki kuzen kızı kumsalda izleyip duruyordum , maksat koca yaz arkadaşsız olmaz sohbet edebilecek bir iki arkadaş bulmak. Neyse denizden çıkıp kızlarla veleybol oynamayı teklif etmeyi düşünürken sağ ayağımın altındaki şiddetli acıyla kendimi sahile zor attım kızlar beni görmüş ve hemen yanıma gelmişlerdi. Bir tanesi ayağımı kaldırdı diğeri eve koşup ilk yardım çantası aldı ve ayağımın altına pansuman yapmışlardı tabi ben ne kadar canım yansada kızların yanında sesimi çıkartamamıştım ama olsun en azından iki arkadaş edinmiştim kendime sağ olsun trakonya
Ben de sağ elimle kılıç sol elimle orkinos dişlerimle de granyoz yakalamıştım ama fotograf makinem bozuktu yayınlayamadım..O yuzden seni coook iyi anlıyorum kardes..
Buradada varsa yoksa kefal.Tek fark 2 saatte 2-3 kilo olması Şöyle bi anımız olmadıBizim tek yaz arkadaşımız balık.Soksada sevsede Seninkileride gördük