Merhaba Arkadaşlar; Habera rastlamayanlar için buradan paylaşmak istedim. Allah böylelerinide nasip eder inşallah http://i46.tinypic.com/1zogidk.jpg Edit: Linkte geçen IDK harfleri yüzünden smile karakter çıkıyor kaldıramadım. External link olarak düzeltildi
izinsiz benim fotoğramı koymuşsunuz dava edicim... şakası bir yana ALLAH nasip etsin de nasıl karaya çıkarıcaz onu düşünüyorum...
Bu da balık mı? toplasan boyu 2 metre gelir. Ben buna benzer bir balığın 6 metreliğini çekmiştim. Hem de bembeyazdı.
National Geographic Kanalında Tuna.Com diye orkinos balığı avcılığı üzerine bir belgesel programı var. Orada benzer boyutlarda mavi kuyruklu orkinos balığı yakalıyorlar.
Haberi hazirliyan gene kafadan sallama bir haber yazmis fotonun altina.Kime sorulmus acaba 20.000 tabak yemek cikacagi?Bunun kistasi neymis acaba?Recep ivedik misali olmus.Burda 150 cesit balik vardir.Saydinmi?Say Bide bu balik 20.000 sterlin yaklasik 60 bin tl??? hihi
Yettim Tuzlalı; Neydi problem, bundan büyüğünü, duyduk, gördük, tuttuk. Çanakkale civarında biraz ava çıkarsan, sende tutarsın. Tabi mercan taşının başında oyun oynamaya dalmazsan.
Tahminen 300 - 350 kg gelir. Bundan da 1400 porsiyon kadar yemek çıkar. Ama karnının altı değerlidir, diğer tarafı genelde konserve olur. Rakam olarak 8 ila 9 bin dolar arasında eder. Ama bu resimdeki etmez, usulünce kesilmemiş, berbat olmuştur, pek yemesi güzel olmaz onun.