"DailyFORM" AMAN DİKKAT!!!!!!

Konu, 'Genel Konular' kısmında araştırıcı tarafından paylaşıldı.

1. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Merhaba arkadaşlar....

işim dolayısıyla günün önemli bir kısmını koltukla bütünleşmiş olarak geçiriyorum.. Haliyle göbek bölgesinde birikmeler oldu, Yağlandım... Metabolizmayı hızlandırmak tansiyonu düşürmek vs reklam larında göreceğiniz üzere bende etkilendim ve denemek için bu üründen 3 kutu aldım.. (önerilen iki aylık doz du... )

İlk gün kullanmaya başladığımda bir baş ağrısı oldu ki sormayın... kıl, tüy, yün nedenlerle başımın ağrımış olabileceğini düşündüm ve 3 ağrı kesici almama rağmen baş ağrısı geçmeyince başka ilaçlarla ağrıyı geçirdim..

Ertesi gün sabah tekrar bu çaydan içtim ama içmez olaydım... Baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum.. aklıma tansiyonumu kontrol etmek geldi.. (Yaklaşık 1 yıldır hipertansiyon hastasıyım ve düzenli ilaç kullanıyorum) Küçük tansiyon diye tanımlanan değer çok yukarıdaydı.. dilaltı ilaçlar ve günlük kullandığım dozu iki katına çıktım ama tansiyonu düşüremedik.. Dahiliye hipertansiyon ve Kardiyolojiden bir öğretim üyesi abim sağolsunlar hemen müdahale ettiler tansiyon düştü.. Muayene sırasında diyete uymama rağmen neden böyle olabileceğini sorgularken bu ürünü kullandığımı söyledim.. Dailyform ürünü kesmemi söylediler.. Bu ürünün benim tansiyonumu tetiklediği bu tetikleme ile başağrısının oluştuğu kararına vardılar...
    5 MART 11:20 sularında 0212 600 20 20 danışma hattından Büşra hanıma olayı anlattım, bana döneceklerini söylediler...
    6 Mart 12:30 sularında danışma hattından Yusuf bey e olayı anlattım, bana döneceklerini söylediler...
    bugün 14:00 sularında aynı numaradan Yasemin Hanımla telefonla görüştüm.. Döneceklerini söylediler...
    KOCAMAN YALAN... HİÇKİMSE ARAMADI.. BU ÜRÜNÜN ARKASINDA DURAN NE BİR HEKİM VE DE BİR UZMAN OLMADIĞI KANISINDAYIM..

BEN YANDIM ELLER YANMASIN..

SAĞLIĞINIZ İÇİN AMAN DİKKAT...

Bugün DailyFORM içmedim.. Yeni bir antihipertansif ilaca geçtim.. İlacın dozunuda artırdılar... HİPERTANSİYON HASTASIYSANIZ BU ÜRÜNDEN UZAK DURUN....

EN GÜZEL DİLEKLERİMLE...

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Herhangi bir hastalığınız yoksa da uzak durun.

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

abi çok geçmiş olsun aynı yazıyı birkaç başlık altında şikayetvar.com vs başka sitelerde de paylaşmanı dilerim sağlıklı günler dilerim Allah acil şifalar versin sağlıcakla kal

4. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Geçmiş olsun.. bu tür perapratlar sizin böbrek üstü bezlerinizi etkiliyeceği için asla almayınız..hiç bir bilimselliği yok..hipertansiyonunuz allahtan size bir zarar vermemiş..çok tehlikeli.. tekrar geçmiş olsun..

5. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Geçmiş olsun, bu tür ilaçlar sağlıklı insanı hasta eder hatta ölüme bile götürür, bir zamanlar hergün haber oluyordu bu ilaçlar, aman dikkat tekrar geçmiş olsun

6. laplace2006

laplace2006 ÜNAL

Favori Kamış:
    Shimano Yase SeaBass 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500
    En İyi Avı:
    Kalkan 46 cm-2 kg/Kofana 41 cm
    cok gecmis olsun.bende bugun spor salonunda birkac kisi Stacker2 L-Carnitine 2000 mg adli sivi solusyonu icerken sohbet ettik.2 ayda spordan once icerek 8 kilo verdim dedi eleman ve tavsiye etti hicbi yan etkisi filan yok dedi.resmen buyulendim:) hizli yag yakiyormus enerji vererek daha fazla spor yaptirip cok daha fazla ter attiriyo vs.. baya bi ovdu. yarina kadar dusunup kararimi vereyim dedim ve bu yaziyi gordum.aklim iyice karisti

7. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    benım annem de bu marka degıl ama başka bır markanın çayını aldı. bır kere ıctı sonra tansıyonum duştu dedı ve içmeyı bıraktı. ben şahsen ınternet uzerınden satılan bu tarz urunlere çok fazla guvenmıyorum.
    bu arada bız de bır takım ılac kullananlar başkalarına bu ılacları veye benzer şeylerı önerirken hiç bir yan etkisi yok gibi söylemlerde bulunuyorlar. burada ki hekimlerimizde benden çok daha iyi bilirler ama yan etkisi olmayan bir ilaç ben duymadım.aynı tedaviyi gerçekleştirecek farklı molekullerde bır çok ilaç var ancak doktorların ilaç yazarken göz önünde bulundurdukları etkenlerden biri ilaçların yan etkileri. o yüzden bazı şeyleri kullanırken kulaktan dolma bılgılere göre değil işin uzmanına danışarak kullanılmasında fayda var.

8. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Çok geçmiş olsun bilgilendirme içinde ayrica teşekkür ederiz.

9. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Çok geçmiş olsun . Artık kime neye güveneceğimizi şaşırdık . Herkes lokman hekim olmuş memlekette bişiiler icat ediyor , reklamını yapıyor , ürününü satıyor. Peki bu adamları denetleyen yok mu ? BU kadar kolay mı anlamıyorum.

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hiçbir "sihirli" ürünü alıp kullanmayın arkadaşlar, hepsi yalan.. en iyi yol doğal yollardır.. yediğinize içtiğinize dikkat edip spor yapın, başka birşeye ihtiyacımız yok..
    sağlıklı günler..

11. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    güzel dilekleriniz ve değerli fikirleriniz için teşekkür ederim....

umarım sizlerin canı yanmaz..

en güzel dileklerimle..