Katalog son sayfadan geliyor. Geri geri veya komple geri giderek bakmak lazım. Ben gibi cahil olursanız, bayağı uğraşırsınız ileri sayfayı açmak için.:laughing: :laughing: Bir seride bundan mı yapsak ? Gerçi her biri ayrı albenili ama, Saltigayı ayrı beğendim. Bu güzel paylaşım için teşekkürler Roy kardeş.:thumb: :thumb:
teşekkürler güzel bir katalog gerçekten ama bursa ve istanbulda açılan fuarlarda malesef böyle şeyler göremiyoruz dükkanlarda ne var ne yoksa toplayıp geliyorlar adı fuar oluyor. yeni çıkan hiçbir ürünü inceleme şansı bulunmuyor ya direk sipariş geçip hayal kırıklığı yaşayacaksın yada gelene kadar bekleyeceksin
Bilgilendirme için teşekkürler, Maalesef Türkiye olarak modelleri hep geriden takip ediyoruz arz talep meselesi ayrıca toptancı ve parekendecinin elinde mevcut stokta ki malları eritme gayreti
Isin dogrusu bende aradigimi magazada bulamiyorum. Siparis üzerine getirtiyorum. Dünyanin her yerinde bu böyle galiba. Burda maksat kalagodaki yeni ürünleri, yeni teknolojileri görüp mukayese imkani bulabilmek. Rahmetli kemal sunalin vitrinde dönen tavuga ekmek banma sahnesini hatirlarsiniz. Kataloga bakarken benim durum aynen o
''kemal sunalin vitrinde dönen tavuga ekmek banma sahnesini hatirlarsiniz'' :laughing: :laughing: :laughing:
Kaşıntı bastı birden Çok sıradışı modeller de var.. insan bunları kullanmaya kıyamaz.. alınca camekan içinde sergileyesi geliyo adamın