Herkese merhabalar, İnternet sitesinden yaptığım bir alışveriş neticesinde aldığım shimano nexave 3000 src makinanın ellerinde olmamasından dolayı gönderilen daiwa crossfire 3050x model makina konusunda internette pek bir bilgi bulamadım,çokta içime sinmedi açıkçası.Satıcı trabucco t-force misina yerinede cinnetic-calibra misina göndererek aslında siparişlerimin hiçbirini istediğim gibi göndermedi. Bu ürünleri geri gönderme konusunda kararsızım.At çek levrek avı için kullanmayı düşünüyordum. http://www.balikmarketim.com/daiwa-crossfire-cf-050-x-olta-makinesi https://www.karanbalikcilik.com.tr/shop/index.php?sayfa=detay&act=view&code=1007&catname=Cinnetic%A0Calibra%A00,26%A0mm%A0250%A0m%A0Monoflament%A0Misina
merhaba hangi siteden alış veriş yaptınız? söylede bende uzak durayım o siteden bütün siparişlerinizi farklı göndermiş böyle iş mi olur o kadar araştırıp seçmişsiniz ama para kaçmasın diye farklı ürün yollamış ben senin yerinde olsam direk geri gönderirdim bütün hepsini
1 ürün hatalı olsa anlarım. fakat 2 ürün ilginç geldi. siparişler karışmış olabilir ha durum böyle değilse temiz bi küfürü haketmişler. direk geri ödemeli gönder gitsin
Aynen iade ederdim.Böyle insanları aklım almıyor yahu.Para kaçmasın.Gönderdiklerini alacak olsan baştan onu sipariş verirdiniz doğru mu ? Madem stoğunda yok YOK yaz kardeşim neden milleti mağdur edip enayi yerine koyuyorsunuz ya
Arkadaşlar üstüne bugün hemenav.com sitesinden 10-30 remixon flex spin kamış sipariş ettim,oradan da 20-50 yollamışlar,olta ve misinayı elinde olmadığını söyleyerek bunlar daha iyi diye yollayan site balikmarketim.com Bulunduğum sahil kasabasında kargo şubesi yok arkadaşlar kargoyu uzun süre bekliyorsunuz.Bir hevesle aldım günlerce bekle.Mecbur kullanacağım. Ama henüz internet üzerinden sipariş edipte doğru aldığım bir ürün olmadı malesef.Balık malzemeleri satan yerlerin ortak özelliği herhalde.
Üstüne birde hemenav.com üzerinden aldığım remixon kamışta 10-30 yerine 20-50 geldi bugün. Diğer malzemeleri balikmarketim.com üzerinden aldım,elimizde yok yerine bunları gönderelim dediler,bulunduğum yerde kargo şubeside yok,uzun süre bekliyorum siparişleri,açıkçası gelen ürünleride birdaha geri yollamak içinden gelmiyor insanın,yenileri gelene kadar sezon biticek
Üstüne hemenav.com adresinden bugün aldığım kamışta hatalı geldi,10-30 yerine 20-50 göndermişler Diğer siparişler balikmarketim.com dan geldi.Elimizde yok dediler,bunları yollayalım dediler,iade konusu açılmayınca bende gönderin dedim. Akyaka'da kargo şubeside yok,muğla merkez 30km.O yüzden kargo almak vermek işkence.Ama balık malzemesi satanların zihniyeti gerçekten ilginç.
Sizin adınıza üzüldüm. Keşke alışverişten önce stok durumu hakkında bilgi alsaydınız. Ürünlerin hiçbirini göndermediğinizi varsayarsak, ip ve makine işinizi görür, bir nevi emsal ürünler amaa, gelen spin kamış gayet sert aksiyonlu bir kamış. 115 gr altındaki sahteleri atmakta zorlanırsınız. Kaldı ki 10-30 atarlı kamışla 7-8 gr.lık sahteleri atabilecekken, 20-50 kamışla en yakın 15gr ve üstü ağırlıkta sahtelerde eriminiz tatmin edici olacaktır. Ben olsaydım kesinlikle firmaları arar, güzelce hadlerini bildirir ve karşı ödemeli gönderimde bulunurdum
Arkadaşım saf olmayalım.senin istemediğin bir ürün gondermıslerse ücreti Karşı ödemeli olarak geri gönder ve ücreti tahsil et geri ödeme zorunlulukları var ayrıca kargo firmaları gönderileri adrestenalıyolar subeye gitmenıze gerek yok
Remixon 20-50 kamış 2.günde malesef kırıldı.Silikon ile avlanıyorum,30gr'lık bir şamandıra bağlıyorum.İlk gün kargo ile gönderilen ispanyol misina 2 kere şamandıranın hemen oradan atışta 2 kere koptu,bugünde 2 saat at çek yaptıktan sonra akşamüstü kamış ortanın biraz üzerinden kırıldı. Ucuz bir kamıştı,herhalde 100tl+ bir kamış edinmek gerekiyor.Okuma veya eşdeğer. Kamışı almadan önce stok sormuştum,arkadaş var diye teyid etti,sonrada artık bu seri 10-30 üretilmiyormuş size direk bayi gönderdi deyip işin içinden çıktı. Malesef çalışma anlayışları ile insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. Şimdi avmarketi.com'u deneyeceğim.
Dün 13:47 MeRak Üstüne birde hemenav.com üzerinden aldığım remixon kamışta 10-30 yerine 20-50 geldi bugün. Diğer malzemeleri balikmarketim.com üzerinden aldım,elimizde yok yerine bunları gönderelim dediler,bulunduğum yerde kargo şubeside yok,uzun süre bekliyorum siparişleri,açıkçası gelen ürünleride birdaha geri yollamak içinden gelmiyor insanın,yenileri gelene kadar sezon biticek balik marketim.com dan bende birdefa alışveriş yapmıştım ilk ve son oldu bir kamış almıştım teleskobik spin kamışın kargo paketinden açtım normaldi ama sağ sola sallarken şıkır şıkır bir ses geldi birde baktım üstten ikinci parça kırıkmış birde yapıştırıp cilalayıp yollamışlar eğer sağlam sallamasam belki kaç gün sonra farkedecektim sonra bide kabul etmezlerdi birde dediler kargoda olmuştur teleskobik kamış kapalı haldeyken üstten ikinci parça içeride kapalı kalıyor orası nasıl kırılır kargoda dedim birde üsünde belli oluyordu tutkalla cila neyse geri yolladım hemen parayı da kurtardık bundan sonra aldığım her kamışı çok iyi inceliyorum sağa sola sıkıca sallıyorum
balik marketim.com dan bende birdefa alışveriş yapmıştım ilk ve son oldu bir kamış almıştım teleskobik spin kamışın kargo paketinden açtım normaldi ama sağ sola sallarken şıkır şıkır bir ses geldi birde baktım üstten ikinci parça kırıkmış birde yapıştırıp cilalayıp yollamışlar eğer sağlam sallamasam belki kaç gün sonra farkedecektim sonra bide kabul etmezlerdi birde dediler kargoda olmuştur teleskobik kamış kapalı haldeyken üstten ikinci parça içeride kapalı kalıyor orası nasıl kırılır kargoda dedim birde üstünde belli oluyordu tutkalla cila neyse geri yolladım hemen parayı da kurtardık bundan sonra aldığım her kamışı çok iyi inceliyorum sağa sola sıkıca sallıyorum (alıntı yaparak cevaplayım dedim beceremedim nasıl yapıyorsunuz yav? )
Aldığım remixon spin kamış ilk kullanımda kırıldı Aldığım yeri aradım,sizden başka bir kamış alsam iade alırmısınız dedim,olumsuz yanıt verdiler,bir firmayı arayalım ama kabul etmezler diye geçiştirdiler,geride dönmediler. avmarketi.com'a bir ürün ile ilgili stok sorusu sordum,telefon ile stok sorulmadığını söylediler,3 gündür dönmediler o siteyide eledim. Yanlız avpazarim.com isimli siteden Fladen kamış sipariş verdim,2 saat sonra kargoya verdiler,sitede ne var ise elimizde var,stoklar eş zamanlı dediler.Şu zamana kadar en iyi hizmeti veren ve sitesindeki stokları güncel gösteren tek site diyebilirim.Telefon ile anında muhattab bulabiliyorsunuz.
Geri ver gitsin. İçine Sinen isteğin ürünü kullanmazsan zevk almazsın. Gecen araba bagajında hazırda bulunsun diye bir kamış sipariş verdim tabi önceden aradım sordum 3 parçalımı diye evet dediler kamış geldi 2 parça aradım tekrar bu iki parça diye geri gönderdim distribütörü ile görüşmüş yanlış gönderim olmuş yeni sipariş verdiler p.tesi ellerine geçecekti arayıp soracam doğru ürünse alacağım yoksa para iadesi isteyecem ki zaten başta isterseniz para iadesi yaparız demişlerdi.
Kullanıcı olarakta yorumumu yapayım,makinaya ne sardıysam olmadı,mono,ip misina,her zaman atarken karışıyor,düzgün sarmıyor,klavuzu bazen açarken kafaya takılıyor çözemedim.Sorun bendemi diye düşünürken. Bir arkadaşım shimano solstace 4000 fi makinasını verdi,sorsunsuz kullanıyorum.Karışma,dolaşma vs hiçbir sorun yok. Fladen vantage 2.40 10-40 kamış aldım,bu marka model kamışı herkese tavsiye ederim,fakat boyum 1.85, 2.70 alsaydım keşke diye düşünmeden edemedim.