Arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim Spotbalık'tan başka sahte sipariş etmiştim, ellerinde olmadığını telefonla haber verip yerine benzer özellikteki başlıktaki sahteyi yollayabileceklerini söylediler Bende kabul ettim, sahteler geldi. http://www.spotbalik.com.tr/DR-MINNOW-SUNI-BALIK-9CM,PR-21666.html (01 ve 18 numaralı olanlar) Levrek için atçekte kullanacağım. Lakin forumda bu sahtelerden kullanan ismini yazan veya öneren hiç görmedim. Bu sahteleri kullanan, bilen, duyan varsa fikirlerini yazarlarsa sevinirim.
İşte siz kullanıp ve denedikten sonra aksiyonu, kondisyonu, gerçek daları vs. gibi görüşlerinizi yazacaksınız ki bizede referans olacak... Bu sahtenin daları yüksek, en az 1.5 - 2 metreden başlayan derinliğe sahip meralarda kullanmalısınız... sahilden ve sığ sularda olmaz.. Rast gelsin...
Geçmiş olsun..Ellerinde istediğiniz ürünü bulunduran sitenin linkini vermiştim.Worldkarta taksit yok diye almamıştınız galina Artık sağlık olsun diyelim.Dr minnow 9 cm olanı iyi bir levrek avcısı onu iyi biliyorum size gelen 7 cm deneyip sonuçlarını paylaşırsanız memnun oluruz.
Şahsen ben bu sahteleri önyargılı olmadan denemenizi öneririm.Ben daha önce birebir bu modeli kullanmadım ama Daiwa göz ardı edilemeyecek,iyi bir sahtedir kanımca.Daiwa nın farklı modellerinden iyi sonuçlar almıştım. Sonuçlarını merakla bekliyoruz, İyi avlar...
Sevgili Mustafa World karta taksit değil worldcard'la alış veriş yapılmıyor linkini verdiğin sitede. Ondan spot balıktan sipariş verdim. Bana gönderilen Dr.Minnow 9 cm olanı. Site linki 7 cm olana gidiyor ama gelen 9 cm. Gene sen yardım ettin bana, cevabınla içime su serptin. Çok sağol, seni favori levrek avcısı önderim olarak yazdım
Bende iyi bir marka olduğunu bildiğimden umutluyum bakalım artık. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Haydaaa!!! İş yerindeki bilgisayardan sipariş veriyorum. Belki internetteki bir sorundan kaynaklanmıştır. Kredi kartı ile ödeme seçeneğini girdiğimde karşıma yalnız bonus seçeneği çıkmıştı. Bende çok şaşırmıştım Neyse demek kısmet buymuş. Arabayla Bergama'ya giderken çiğli de yolumun üzerinde denizdükkanı.com sitesinin dükkanı var oradan bir ima komomo 95 slim alacam artık ve sahte işini sonlandıracam nasipse Kışa da az kaldı günleri sayar oldum. Hiç levrek yakalamadım, teleskobik 2.70 lik kamış ve uyduruk sahtelerle kayın bilederime takılıp levrek avlamaya gitmiştim, tam bir eziyetti. Ben canlı yemli beklemeli kıyı avları düşlerken o geçen sene hep sahtelerle levreğe gitti. Bende kuyruk peşinde. Soğuktan donduğumla kaldım tabi. Son gidişimizde o 4 kiloluk arkadaşı 3 kiloluk yakaladı çandarlı'da (Strike pro ile) Ben ağzı açık bu kadar yakın mesafeden bu balıklar nasıl çıkar diye. Sonra tabi atçek virüsünü kaptım. Bu sene azim istek kamış makine sahte herşey var. Soğukları bekliyorum artık. Sana da iyi bir sezon dilerim.
Kullanılacak sanal posun ismi çıkmış fakat tüm sanal postlardan farklı kredi kartı ile işlem yapabilirsin sadece taksitli alışveriş yapamassın.Neyse bunuda öğrenmiş oldun önümüzde güzel bir levrek sezonu seni bekliyor başarılar diliyorum..reeling
Muvaffak abi kefal oltanı anlatacaktın hala anlatmadın. Neyse önerilerin için teşekkür ederim. Spotbalık denilen nadide kuruluş bunları zor gönderdi zaten. Yazmış olduğun renklere benzer renklerde rapala ve pelikan marka sahtelerim var ben yeşil arıyordum. O yüzden yeşil tonları seçmiştim.
Yaşını şimdi gördüm Mustafa abi, sürçü lisan ettiysem affola. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum. Kal sağlıcakla....
arkadaşlar balık için rapala seçimi yapmak çok zor bir iştir çünkü denizin durumu havanın açık yada karanlık olması rapalanın görüntüsünü kısıtlar.. suanda piyasada iş yapacak nitelikte olan rapala almak istiyorsanız black shinner 23 numaralı 9 cmlik rapalaya benzer herhangi bir rapala işinizi çok rahat bir şekilde görmenizi saglar yok eger bulamazsanız unutmadan bir tüyo vereyim size bizzat kendim yapıyorum aldıgınız dandik diye nitelendirdigimiz rapalaların suya deyen kısmına bujiterilerde sıkça rastladıgımız pembe renkli oje ile boyamanızda yarar var..unutmayın sadece alt kısmı pembe olacak üst kısmı siyah yanlar beyaz yada füme rengi yaptıgınız takdirde size özel süper bir rapalanız olur ben denedim ve yararını gördüm rapalarımı genelde kendim 2-3 tl ye alıp modifiye edip kullanıyorum sizede tavsiye ederim ..hem hoş vakit geçirir hemde sizin yaptıgınız yem ile balık tutmuş olursunuz... saygılar...