saygı deger sıte sakinleri ebay üzerinden emcast plus almaya karar verdım. 4500 yada 5000 modelını kullanan varmıdır. gorus ve dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırımm...
Agir biraz. Bunlarin biri graphit kafaydi hangisi unuttum. Sport veya plus. Bir bakmak lazim ona. Gerisi iyi makina.
Genelde 500-550gr aranir ya o açidan benim kullandigim da 600gr yoksa. Ultegralari iyi biliyorsan 5500den az iyidir diyeyim o zaman. Kiyaslama bakimindan. Yormasin, akimtida tüy gibi 200gr çeksin dersen agaoglu misali bu degil
Noyan özelden yazdım ama burayada yazayım genel bilgi olsun. Emcast Plus iyidir hoştur ama rulmanları "BB" olarak geçer. Yani Shimano'daki SSS veya diğer markalardaki rulmanlar ile aynıdır. Shimano'da S-arb ve Daiwa'da CRBB rulmanlar özel rulmanlardır. Bu rulmanlar ömür boyu sorunsuz çalır. Yani Emcast Plus'taki 10BB rulmanı, Emblem Pro 6000A'daki 4 CRBB katlar böler çarpar Şöyle kullanılan makinalardan örnek vereyim. Shimano Catana, Alivio veya Exage gibi SSS rulmanlı makinaları, Ultegra, Biomaster veya Stella (S-ARB kullanılır) ile karşılaştırmak gibi bir şey. durumu anlatabildiysem ne mutlu bana
bızım okadar paramız yok roy 500-550 gr surf makıne alıcak kadar bu alıcagım makıneyı kendıme alıcam satmak ıcın degıl
ceyhun eskısını test ettık kullandık begendık yenı emblem proda da sana guvenıyoruz senın testlerınden gectıyse sorun yoktur
http://www.daiwa.com/News/pr_Alternate_spools.aspx linkteki yazıyı okursan, Emblem pro'yu Daiwa sadece surf için değil, tekne kullanımı içinde öneriyor! Drag onun için yüksek!
Dün ebayda veya leboncoin diye bir sitedeydi galiba tam emin degilim, 6 ay sazan avinda kullanilmis 3 tane emcast plus 120 euroydu. üzerinde daiwa crystal line (veya bunun gibi biseydi) sarili vaziyette.