Selamun aleyküm. Şu an Procaster 2500 A kullanıyorum. Alabalık ve Lrf için daha küçük, daha hafif, daha seri ve daha dayanıklı bir makine arıyordum. Exceler 1500 HA modeli her konuda daha üstün görünüyor. Merak ettiklerim şunlar; 1) Exceler serisindeki kodlar ne anlama geliyor? (EX, S, X, Z, A, HA) 2) Daiwa makinelerin diğer makinelerden daha büyük kafaya sahip olduğunu biliyoruz. Exceler 1500 (15'lik çok küçük boy) diğer makinelerin kaçlık boyuna denk gelir? 3) Procaster 2500 A 7+1 bilye, Exceler 4+1 CCRB bilye. Bilye sayısına takılmaya gerek var mı? Procaster kolun kendi ağırlığıyla bile dönebilecek kadar akıcı bir makine. Exceler'de daha az bilye olduğunu da düşünürsek akıcılığı nasıldır? 4) (-Özel bariyer sistemi sayesinde rotor içine su geçirmez.) Burada bahsedilen yağmur damlası mı yoksa suya daldırsak bile su geçirmez olması mıdır? İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz..
Exceler 4000 Ha ya sahibim makine akıskan ama procaster kadar akıskan degıldır.ancak çalışma karekterını daha uzun vadede koruyacagı kesin metal gövdeye sahip,air rotor sayesinde daha sarsıntısız sarım yapabilir capraz sarım özelliği var drag sistemı daha hassa ben beğendım.