Yeni ürünler alacağım için makinemi ve sahtelerimden bazılarını satıyorum. Daiwa Exceler 3000H 5.6 devir,bir turda 95 cm sarım, 310 gr, 6 kg drag... http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=743 Makine oldukça iyi durumdadır.''Üzerindeki ip misina gönderilmeyecektir''. Pazarlıksız son fiyat 200 TL.Kargo alıcıya ait. Makineyi beğenmezseniz aynı gün içinde geri gönderebilirsiniz.Kesinlikle harika bir makine. :thumb: Sahteler -Max-rap 11 cm FSS ( Durumu oldukça iyi ) -Max-rap 13 cm FMU (Durumu oldukça iyi ) -İma Salt Skimmer (İğne izleri mevcut,durumu iyi ) -Kamirari 13 cm Limon (İğne izleri mevcut) -Fortuna salti (iğneleri yok,iğne izleri fazlaca mevcut) -Lucky Craft Sammy 100 American Shad (İğne izlerinden dolayı alt ve kuyruk kısmındaki boyalarını kendim kazıdım.Fotoğraflarda görülmekte) Sahteler için istediğim fiyat pazarlıksız 100 TL.Kargo alıcıya ait. Bu arada almak isteyenlerin konunun altına mesaj atmalarını rica ediyorum.
Hayırlı satışlar. Sanırım Fortuna Salti FS-106 serisi. Aynı serinin bu ve başka renkleri bende de mevcut gayet güzel bir sahtedir.
Teşekkürler Furkan Rastgelsin reeling Teşekkürler Mehmet Abi rastgelsin reeling Teşekkürler Erkan Abi, bu fortuna salti farklı bir seri biraz incesi, diğer kamirari olan max-rap çakması benziyor senin dediğin seriye, rastgelsin reeling