http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-exceler-X3000 Bu Makinayı kullanan falan varmı acaba bunu alacagım sipariş edecegim size sormadan almak istemedim özellikleri: 30luk küçükboy spin makine, 4 rulmanlı, 4,7:1 devir oranı, 0.30-185mt misina kapasitesi, 270g ağırlık, Yedek aluminyum makara, maksimum drag 6kg, Spin keyfini bu mini dev ile yaşayın At çek spin avlarda kullanabileceğiniz kendi küçük gücü büyük Daiwa kalitesinde bir makinedir. 6 kg drag gücü diyor bununla istenirse 10kg a kadar jıg bile yapılır.
30 luk olması dışında hiçbir problemi yok abim tabi atçek için alacaksan bişey diyemem ancak şahsi fikrimi sorar isen bu kadar parayı bu makinaya baglayamam ve aynı şekilde sanada önerim bu kadar para ile alabilecegin bir çok takım var http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-16-62305 bunun yanında da http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-23-03275 bunu al keyfine bak derim hayırlı olsun şimdiden
teşekkürler. neden 30 luk olması problem dedin abi birde remixonun özellikleri bunun kadar değil bu 6 kg drag güç diyor abi ben falezlerden 70metreden mini jigler ile balık bindiriyorum bazen benim shimano nexage 4000Fc kaldırmıyor bunda hem at çek yaparım hemde jıg birde kamışım var zaten abi 2 adet gerekli değil kamış
at çek için yapacaksan problem yok abim ama casting için bence uygun degil yinede sen bilirsin drag güç kısmına gelince remixon 6 kg drag güç der ancak 1 kere kullanırsın sonrasında tırtır öter makina 70 metre derken suyun derinliği mi yoksa sudan sonraki yükseklikmi abim yok eger derinlik ise kesin 30lugun üstünde bir segmentte bak derim benim önerdiklerim spin için ama bu dedigin yer içinde bunlar uygun degil bilgin olsun
yurtdışından Daiwa Exceler 4000 HA aldım, ama bildiğin 6000 lik kafa gibi spin, light jigging yapılabilir. 3000 iyidir. Güle güle kullanın.
Daiwa exceler s 3000 kullanıyorum Avenger 40b'den büyük kafası var. Rahat rahat minijigler kullanılabilir ben williamson gyrojig ve savagear pshyco sprat kullanıyorum. Ayrıca senin x modeli tuzlusuya dayanıklı CRBB'de içeriyor ve benim s serisinden 45gr daha hafif. Tavsiye ederim yağ gibi makina
Beş para etmez,makinamı bunlar be...shimano,daiwa makinadan sayılmaz..Al bir tane alba,bak keyfine diyecem olmayacak...Evet Daiwa exeler plus kulanıcısıyım,alabalık avında kulanıyorum,gayet iyi makina diyebilirim,tavsiye ederim...
daiwa exceler x 1000 kullanıyorıum tatlısuda kefal ve alabalık için.işçiliği misina sarımı ve boşaltımı süper.keyif alarak kullandığım bir model.3000 lik modeli de çok büyük değil x serisi için tabiki.spin avında keyifle kullanacağınız bir makina.
Hepinize teşekkür ederim abiler daiwa yı bugun sipariş geçtim yarın elimde olur sizi bilgilendirecegim inşallah üzmez beni ))
Hayırlı olsun, keyifli avlara vesile olsun. Exceler X3000 sahibiyim, geçen yaz kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Tutabildiğim balık sadece isparoz oldu ama alet çok keyif verdi. :thumb:
10 numara makina almıssın gayet guzel ben kullanıyom ben sadece ceviriyom yuku kendi karsılıyor hayırlısı olsun