Sevgili hobidaşlarım ben linkteki sahteyi fellik fellik aramaktayım lakin bir türlü bulamamaktayım.eğer bilen varsa yardımcı olursanız fena dua ederim :thumb: http://www.avpazarim.net/_A3-4441-daiwa-saltiga-minnow-12-cm-suni-yem-15-5-gr.htm
aynı üründen mi bahsediyoruz ? http://www.sanalpazar.com/Daiwa-Saltiga-12-Cm-Maket-Balik__isp11827065
av deposundan daha önce alışveriş yapmıştım düzgün insanlar.ben sabahtan beri avdeposu ve bütün bilindik sitelerde geziyorum bu bulamadımdı.ama şimdi heveslendim bir daha bvakayım zaten üyeliğimde var olmadı onlara da mail atarım.çok sağolasın.
gece avlarında çok güzel iş yapar.bende rapala maxrap fhc vardı koca bi ıskarmozun ağzında gitti.şimdi elimdeki pasif ve atıl vaziyette bütün sahtelerimi sattım paraya çevirdim hem örgü misina alacam hem de okkalı 2 tane sahte alacam.bu sahte de rapala maxrap fhc serisinin en kaliteli hali olduğu için ısrarla paşindeyim:thumb:
Metin kardeşim sahte gerçekten görüntüsüyle büyülüyor ama yaklaşık 1 yıldır çantamda ve vuruş almışlığı dahi yok atışı güzel aksiyonu maxrapı tutmaz. Ben acaba sahteye haksızlık ediyormuyum diye düşünerek maxrapla balık aldıktan sonrada değiştirip attım tık yok. En sonunda emekliye ayırdım kancaları söküp oğlumun oyuncak sepetine. Bulabilirsem haber veririm sana belki sende kısmeti açılır( hediye olarak tabiki)
demeyaaa desene biz yine maxrap a talim ya antalyada da maxrap dan başkası hava civa aslında bir de savagear okadar
Valla benim daiwada şansım tutmadı laser sardinede aldım onunlada balık alamadım. Maxrapın hemen hemen tüm serisi çalışıyor hatta fb ile fayuyu yedekledim. Aynı şeyi shimano sahtelerdede yaşadım 3 tane spindrift aldım bence leş gibi ne atış var ne aksiyon. İki markada maşallah fiyatta uçuyor. Bence maxrap kraldır salla denize gitsin
dostlar kesinlikle haklısınız bende maceradan vazgeçtim zaten az para değil birde atarken bi kaza olsa öyle sahteye el sallaması acı verir adama bu arada siparişimi başka bir tanıdıktan yaptım berkley wiplash cyristall white aldım 0.10mm 270mt-savagear sandeel 130mm 20gr aldım sonrası malum maxrap istiflemeye devam elimde yeteri miktarsa fayu ve fs var şimdi fhc ve bir tane daha var seri num.unuttum.kırmızı beyaz :thumb: