bi süredir ucuz almak için kovaladığım hatta ali expreste sahte satıcıya denk geldiğim procaster 4000fd makine decathlona tekrar gelmiş 129 tlye sipariş geçtim diğer sitelerde fiyatı 210 tl
Sahte satıcıya nasıl denk geldiniz?? yani siperiş geçtiniz ve ürünü yollamadı mı? bunu biraz açarsanız çok sevinicem.Siparişiniz hayırlı olsun.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=62377 burada konusunu açmıştım yaklaşık 75 tlye gelecekti sipariş verdim,3-4 gün sonra kargo takip no verdiler ama takip edilemiyordu biraz bekledim yine yok site kendiğinden satıcıyı süpheli buldu ve satıcı sahte çıktı parayıda hesabıma geri iade ettiler. ben alışveriş yaparken dolar kuru düşüktü siparişim toplam 69 tl tutuyordu kartıma o şekilde yansı iade günü kurdan ötürü 75 tl iade ettiler.
Şükür şimdiye kadar aliexpress den hiç taklaya gelmedim inşallah kimse de gelmez.Sen iyi yırmışsın paçayı Yahu nick inden anlıyorum ki belekbeach da çalışıyorsun...Boğazkentte bolca balığa gittiğin belli...Yaz bitsin benim sezonum kapansın beraber yoklayalım olurmu:thumb:
ben hem spin hemde daiwaların yapısının büyük olusundan dolayı sığ sularda tekneden yemli barbun avında kullanıcam
bu makinaya kamış önerebilirmisiniz 5-20 atarlı okuma kamışım var birde buna kamış alıyım diye düşünüyorum
Procaster 4000a makinem.geldı makine ele alınca çok fazla güven veriyor elimdeki exceler4000ha ıle kıyaslayınca procaster daha kaba işçilikle yapılmış duruyor ve makarası cok daha etli kalın olarak işlenmiş sağlamlık hissiyatını arttırıyor ve hor kullanıma uygun görünüyor daıwa karekterıksırını yansıtıyor ben decathlondan 130 tlye aldım pıyasada 200 tl l. 350 tllık. Exceler ha ıle kıyaslayınca ilk izlenim olarak excelerden pekte asagı kalır yanı yok exceler 4000ha ise daha narin ince işçiliklı kusursuz görünüyor ve hor kullanımda yıpranır gibi duruyor. Procasterın excelere sağladığı üstünlukler Procasterda 7 adet bılya çoğu acık tuzlu suya dayanıksız excelerda ıse 4 adet crbb -Procasterın sarı renkli misina klavuzu tekerleği -Katlanabılır kol tabi kullanımda kim kime üstünlük.kurar belli olmaz. 1 soru işareti var kafamda 7 rulmanlı gecen bu makinada rulamnın 1 si osilasyonda parca listesine göre 4000 serisinin osilasyonda rulmanı yok ozaman nere kaçtı bu rulman ?
Hayırlı olsun Süleyman güzel makina...Bi arkadaşımda da ar 4000 lik...Spin için fazla ağır olsa da gerçekten tank gibi makine.Belki elimdeki okuma octana ot30 u sata bilirsem bu makinenin 2000 veya 2500 hanisi varsa lrf için ala bilirim :thumb:
bence sadece daiwanın 4000 liği spin için büyük hatta 4000 lik daiwa spronun 50 kafasındanda büyük ben zaten bunu tekneden yemli avda kullanmak için aldım 15-30 metre derinlikte barbun avında kullanmaya çok uygun duruyor.okumanın ceymar 40 lığı spin için gayet güzel makine decathlonda 2500 lük olanu 149 tl piyasada 200
Exceler 1500HA ve Procaster 2500A kullanıyorum. Procaster'ın tek eksisi tuzlu su koruması olmaması. Onun haricinde kaymak gibi makine. Akıyor. Dolgun bir yapısı var ve sağlamlık hissiyatı üst düzeyde. Tuzlu su koruması yok ama tuzlu suda da kullandım. Bir şey olmadı. Olacak gibi de görünmüyor. Her ihtimale karşı kullandıktan sonra kafayı temiz suyla biraz ıslatırsanız o konuda da rahat olabilirsiniz.