DAİWA SAHTELER 90 MM

Konu, 'İkinci El' kısmında winchester2011 tarafından paylaşıldı.

1. winchester2011

winchester2011 m.asım yeşildağ

daiwa db minnow 90 mm boyunda 9 gr ağırlık 1 mt dalan sahte balık 6 renk vardır.
    satıştan çekilmiştir

2. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Asım Bey ,haddime degil ama satış yapmadan önce satış yapma kurallarını bir okuyun derim.

3. winchester2011

Olur Kaan bey okurum.
    Kaan beyin uyarısı üzerine satıştan vaz geçilmiştir

4. Co2

Co2 Tamkan

Favori Kamış:
    Okuma V-system 240cm 10-40
    Asım amca , ellerinizden öperim hörmetler .

Genç kardeşime , herhangi bir ürün kutusundan çıktığı anda artık sıfır değildir, olsa olsa kullanılmamış olur, velevki mağazalarda dahi teşhir ürünleri kullanılmadığı halde kutu dışında olduğundan daha ucuzua alınır etik böyledir,

Yok illa alıcaksanızda magaza sizin faturanıza teşhir ürünü aldığını kabul edildiğine dair mühür, yahut belge kabul ettirir/fatura tanzim eder işin özü bu yinede hassasiyet göstermiş olabilir,

Yaşa hörmet/tecrübeye kulak kesilmek erdemi olanlara lafım, kurallar gereklidir uyulmasıda ancak uyulmasına beklemek absürd olandır, aksi olsa idi şuan robotik hata yapmayan elemanların dünyasında cyborg olur idik.

Hülasa Asım amca lütfen ilanınızı tekrar devreye alınız, an itibarı ile kendimin ihtiyacı y ok, ancak mutlaka birilerine yarayabilir, hörmetler.

5. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Amacim (çok ciddi söylüyorum) eğer olur ya birisi birsey soyler veya ceza alir gecici mute yer bunun icin söylemiştim. Tamamen iyi niyetimle yaklaşmıştım ama yanlış anlaşılmış. Bende gördüm tabiki benim dedem yaşında amcam saygisizlik etmek ne kelime kendisine yardimci bile olurum sorum o değil. Demek istediğimi yukarida yazdim zaten.
    Üstüne üstlük sahtelerden benimde alasim var :)

6. winchester2011

Evlat ilgine ve düşüncelerine teşekkürler.Benim bu iş hobim balık avı,kara avcılığı yapmam kahvelerden uzaklaşmak ve vaktimi zevk aldığım şeylerle değerlendirmeyi düşünmek.Yoksa para kazanmak 16.cı planda .Zaten bu forumlarda olan herkes her şeyin özelliklerini kalitesini vede fiyatını internetten 50 yerden araştırıp öğreniyor ve işine gelirse alıyor bu sebebten kimse kimseyi ama ikinci el ama kullanılmamış malzemelerde kandıramaz ve buna yeltenirse kendini aldatır diye düşünüyorum sevgiler sunarım.

7. Kaany

Kaany Kaan

Favori Kamış:
    Remixon Funeden 1.98m
    Favori Makine:
    Abu Garcia Orra2 Winch
    En İyi Avı:
    8mm Blue Tiger Shrimp
    Ellerinizden öperim Asım amcacım . Gördüğüm kadar izmirlisiniz dogdugum ama goremedigim şehir :)
    Sizdeki sahtelerden arkadaslarimada bahsetmistim. Almayi düşünen oursa ulasirim size. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim . Kolay gelsin mrsparkle