Bu oyuncaklar yeni çıktı sanırım ilk defa yeni görüyorum.... saltiga laser sardine zaten biliyoruz..... shore line shiner'ı da biliyoruz.... bide bunun LTD modeli çıkmış ve iki farklı seriye ayrılmış............ Birincisi real type (floating, yüzen) diğeri ise real hologram type (sinking, batan): Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.... özellikle young fish kışın kıyıda kullanmak için mükemmel geldi bana, ender bulunan tasarımlardan..
Bunlar özel üretim sınırlı sayıda, genç kefal ve sardalya çok gerçekçi olmuş bende almayı düşünüyorum.
caner saltiganın kötüsü yok...süper aksiyonu olan...harika bir cast sistemine sahip sahte...kuvvetli rüzgara karşı 20 metre atış garantisi veriyorlar...uzunca süre kullandım...harikalar yarattı...şimdi yenileri gelecek onları bekliyorum...gözü kapalı al kardeşim...
bende mevcut bu modelin 2 rengide ..gayet güzel renkleri ,gerçekçi bir dizaynı var..tavsiye ederim..ben başka modellerinide aldım.. zargana sahtesi şeklindeki başka bir modelide çıktı onuda tavsiye ederim özellikle sırtıcılara...
Caner Bey öncelikle sizden özür dileyerek ve forum kirliliği yapmama açısından bu başlık altında sormak istedim resimde görülen sahteler lüferde iş yaparmı yapan firmanın vermiş olduğu bilgiler su altında su fışkırtırıyormuş bu sayedede ses çıkartıyormuş
Başta Devrim bey olmak üzere bilen arkadaşlarıma soruyorum, Sağ alttan ikinci, mavinin üstündeki pembeli modelin adı renk kodu ve boyu nedir?
Merhaba, sanırım daiwa Db minnow 9 cm 42 nolu modeli bende yeşilini kullanıyorum. Güzel iş çıkarıyor yanlız kaplamaları beklediğimden çabuk dökülmeye başladı..
Devrim, fotoğraf için teşekkürler çok güzel oldu, tam beklediğim gibiymiş. Verdim gitti siparişi, her iki seridende aldım. Turgay abi yurtdışında adamlar terör estiriyor sahilleri, boy boy levrekler sende diyorsan vardır bir keramet, kullanınca yorumlarıda ekleyeceğim.