Merhaba Arkadaşlar Yabancı bir sitede Daiwa Saltiga Surf 6000 makina gördüm. Fiyatı oldukça cazip geldi. (200 usd) Çok az kullanılmış olduğu yazıyor. Bu makinayı kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim .? Kargo vermeden Amerika.da bir arkadaşa aldırabilirim. http://cgi.ebay.com/daiwa-saltiga-s...0QQcmdZViewItemQQssPageNameZRSS:B:SRCH:US:101
Bunların yurtdışı fiyatı 450 dolara kadar indi. O fiyata bile gayet iyi bir tercihtir bence. Dikkat edeceğin asıl şey, orada bu açık artırma ile satılacak. Yenisini 370 dolar civarına alabileceğin yerler var. Ona göre artırmayı düşün derim. Hemen al fiyatı olsa, hiç durma al derdim.
Teşekkür ederim bilgilendirmene. Ben de 400 dolara kadar yenisini satan site buldum. ama bu fiyata dediğin gibi kaçırılmayacak gibi gözüküyor. bakalım daha 3 günü var gözüküyor. bekleyeceğim. çok artıran olmazsa 300 dolara kadar alınabilir gibi gözüküyor. yedek kafasının olması avantaj. sadece yedek kafası bile 100 dolar civarı. Sağlıcakla Kal.
Arkadaş elden aldırıp göndertebilirim diyor, sanırım sorun değil o yüzden. Eğer böyle olmasaydı, bu gene zor gelirdi. Yada gelebilirdi. Zira tutarı 100 EU'dan fazla. Böyle olunca, bu gümrüğe takılır. Şansı varsa, KDV ve Gümrüğünü ödeyip alabilirdi. Ama genelde bu şans pek gülmez, bir sürü şey çıkar, size 1000 dolar filan masraf açar. Yurtdışı alışverişlerde bu akılda tutulmalıdır her daim.
Florida eyaletinde yaşayan bir arkadaşım var. Ekim ayında Türkiye' ye gelecek. Eğer açık artırma bende kalacak olursa, onun üyeliği ile Ebay' dan alacağız. Yani sizin de dediğiniz gibi 40 dolar kargodan kurtulmuş olacağım. Aslında kendi kullandığı makinayı (Shimano Super Aero Kisu Special ) bana hediye edecekmiş sağolsun yaşgünümde . çok vefalı arkadaştır, daha doğrusu eski patronum. Ama bunu da görünce fiyatı cazip geldi. Bakalım artık kısmette varsa olur. İlginize teşekkürler.