DAİWA SALTİGA Surf 6000 yardım

Konu, 'Makineler' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
  2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bunların yurtdışı fiyatı 450 dolara kadar indi. O fiyata bile gayet iyi bir tercihtir bence.

Dikkat edeceğin asıl şey, orada bu açık artırma ile satılacak. Yenisini 370 dolar civarına alabileceğin yerler var. Ona göre artırmayı düşün derim. Hemen al fiyatı olsa, hiç durma al derdim.

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim bilgilendirmene. Ben de 400 dolara kadar yenisini satan site buldum. ama bu fiyata dediğin gibi kaçırılmayacak gibi gözüküyor. bakalım daha 3 günü var gözüküyor. bekleyeceğim. çok artıran olmazsa 300 dolara kadar alınabilir gibi gözüküyor. yedek kafasının olması avantaj. sadece yedek kafası bile 100 dolar civarı.
    Sağlıcakla Kal.

4. balıkçı rıza

balıkçı rıza rıza yiğit

Merhaba

Arkacdaşım o ihale açılış fiatı dır Saygılar

5. T-una

T-una TUNA

Favori Kamış:
    Shimano Hyperloop AX Surf TE 420.150
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 XSB
    Birde Ships to : United States diyor. Gerçi iyi fiyat verilinse gönderir belki...

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Arkadaş elden aldırıp göndertebilirim diyor, sanırım sorun değil o yüzden.

Eğer böyle olmasaydı, bu gene zor gelirdi. Yada gelebilirdi. Zira tutarı 100 EU'dan fazla. Böyle olunca, bu gümrüğe takılır. Şansı varsa, KDV ve Gümrüğünü ödeyip alabilirdi. Ama genelde bu şans pek gülmez, bir sürü şey çıkar, size 1000 dolar filan masraf açar.

Yurtdışı alışverişlerde bu akılda tutulmalıdır her daim.

7. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Florida eyaletinde yaşayan bir arkadaşım var. Ekim ayında Türkiye' ye gelecek. Eğer açık artırma bende kalacak olursa, onun üyeliği ile Ebay' dan alacağız. Yani sizin de dediğiniz gibi 40 dolar kargodan kurtulmuş olacağım. Aslında kendi kullandığı makinayı (Shimano Super Aero Kisu Special ) bana hediye edecekmiş sağolsun yaşgünümde :). çok vefalı arkadaştır, daha doğrusu eski patronum. Ama bunu da görünce fiyatı cazip geldi. Bakalım artık kısmette varsa olur. İlginize teşekkürler.