daiwa saltiga

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında alpay79 tarafından paylaşıldı.

1. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    İnternetten daiwa saltiga sahte temin edebileceğim güvenilir bir site bilen var mı acaba?

deniz dükkanın sitesinde (lahur marin) de buldum ancak bu sahte bildiğim kadarıyla sahtesi de yapılan bir yem, paranın heba olmasını da istemiyorum.
    saygılar

Alpay

2. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    anlamış değilim neden daiwa saltiga?? ama bence saltigadan daha verimli modelleri var tabi amaca göre değişir... :)

3. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Amaç levrek özellikle...
    Şu balık için bu sahte iş yapar, buradan alınabilir diye önerileriniz varsa memnuniyetle kabul ederim;)

4. OMMG

OMMG OKAN

Eğer İzmir de oturuyorsan internetten alışveriş yapma,birebir hem ürünleri görme hemde daha ucuza alma şansın var...

5. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Peki nereden Okan Bey,
    Ben acemiyim pek fazla İzmiri de bilmiyorum. Kemeraltında çağlaravı biliyorum, biraz muhabbetimde var ancak ellerinde daiwa saltiga yoktu. smith'in haluca 125 f sahtesi vardı, daiwalar ile aynı fiyat, 1 tane edindim şimdi de daiwa saltiga arıyorum...

6. OMMG

OMMG OKAN

Senin de bildiğin üzere Çağlar Av ( iki dükkanı var), Oltacı, Güderoğlu, Rastgele, Alamatra Vb..gibi yerler var hepsi birbirine yakın yerlerde.Fiyat karşılaştırması için de hepsine bakmanda fayda var.Aklında özel bir model varmı bilmiyorum ama Hirame Hiwashi ve Trans Hiwashi modellerini tavsiye ederim hatta bulabilirseniz ( İzmirde yok ) Laser Sardine modelide çok iyidir...

7. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Hirame hiwashi ile trans hiwashi aklımdaki modeller. Yol üzerinde diye ve en gözüme çarpan yer olduğu için çağlar ava birkaç kez gitmişliğim var. Daha yeni yeni başladım bu hobiye (gerçi 1 yıl kadar da oldu). Şu ana kadar kolay geldiği için hep interneti tercih ettim. İlk fırsatta bahsettiğiniz yerlere bakacağım.
    Değerli önerileriniz için tekrar tekrar teşekkürler.
    Saygılarımla
    Alpay

8. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Okan'ın arkadaşımızın dediği gibi izmir de saydıgı dükkanların hepsinde Daiwa Saltiga serisi bulunmaktadır. Gene ben reklam yapmış gibi olmayayım ama ben güderoğlu'ndan başka hiç firmadan alışveriş yapmıyorum.,

Fiyatları çok iyi piyasaya göre daiwa saltigayı ordan almanı tavsiye ederim .Ve tüm malzemelerini

9. OMMG

OMMG OKAN

17 yaş, kendinden 22 yaş büyük birine arkadaşımız demek için yeterli galiba ;)

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bir kardeşimiz de zamanında bana böyle hitap etmişti de sevinmiştim. İnsan kendini daha genç hissediyor.:p :)

11. OMMG

OMMG OKAN

Nuri Ağabey, bu kadar fark insanı genç değil ancak embriyo gibi hissettirir :D :D

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bizim yaş farkımız 45-14= 31 idi.

Bu durumda kendimi embriyo öncesinde hissedersem, varlığım ne olur şaşırdım şimdi. Sperm bile değilim yani.:eek: Herhalde ruhlar aleminin beden giymemiş bir ferdi.:D :p

13. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Okan abicim çok ö.dilerim abi ya k.bakma dalgınlıgıma geldi yanlışlıkla yazdım.

14. modena

modena

son derece güvenilir sitedir...

http://www.avmarketi.com/asp/product/13429/DAIWA-SALTIGA-MINNOW-FLOATING-12CM

model olarak katakuchi-z ve trans hiwashi öneriyorum...levrek avında etkili sahteler...

katakuchi-z gündüz gece berrak ve az bulanık sular...

trans hiwashi gece berrak ve bulanık sular...

buna alternatif son zamanlarda kullandığım ima komomo slim sardine ve ima sasuke...

http://www.avmarketi.com/asp/product/14219/IMA-KOMOMO-SF-130-SLIM-JAPON-MAKET-BALIK

http://www.avmarketi.com/asp/product/14214/IMA-SASUKE-120-JAPON-MAKET-BALIK

15. OMMG

OMMG OKAN

:D :D :D

Olur böyle şeyler,önemli olan hatanı düzeltmiş olman.Kendine iyi bak...

Alpay cım, kusura bakma senin konuyu biraz sulandırdık.Bu arada Turgay arkadışımızın dediği gibi ima larda çok güzel sahteler incelemeni tavsiye ederim...

16. alpay79

alpay79 Alpay TERAZİ

Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    Estafurullah Okan Bey maksat keyifli sohbet, benim başlığın altında sizin gibi üstadlar yazıları olunca konuyla alakalı alakasız mutlu oluyorum ben :)

Turgay Bey, avmarketinde kalmamış gözüküyor ürünler, ben Okan Beyi dinleyip bahsedilen avmarketlerini gezmeyi düşünüyorum. Çok acelesi de yok, birer ikişer şu sahteleri toplarım. Zaten bu aralar balığında pek keyfi yok, yine dayanamıyorum gidiyorum maksat deniz havası.

Saygılarımla

Alpay

17. devrim balbay

devrim balbay devrim

Favori Kamış:
    daiko raven
    Favori Makine:
    stella 4000 fe
    ben genelde japonyadan alıyorum ..bilenler vardır shore line shinner modelini.. saltigaya göre daha basarılılar.. ama fiyatları ucuk..!
    15 adet daiwam var yarısı shore line shinnerdir..
    bu arada en başarılısıda lazer sardine modeli 12.5 - 14.5 cm lerle her türlü balığa, hatta boyu kadar honoslar ve isparoz bile aldım.. saltigalardan aynı başarıyı elde edemedim ve biraz daha yapılı olması hoşuma gitmedi acıkcası..
    sol en üst kösedeki saltiga farkı göre bilirsiiniz...

Son düzenleme: 20 Şubat 2011
  18. melanur

melanur hüseyin soy

Favori Kamış:
    olta
  19. modena

modena

değerlendirilmesi gereken bir satıcı...

benimde sıklıkla alış veriş yaptığım süper güvenilir bir satıcıdır...baki bey ticaret de hassas bir insan...bence bu linke göz at...oldukça güzel bir mağaza...;)

20. 29519

29519

Bir abim kıyıdan yapılan at çek ler için bu saltigaların gagalarını kestiğni söylemişti, ilişkenlere takılmaları en aza indirmek için, sizlerin bu konuda fikri nedir?