İnternetten daiwa saltiga sahte temin edebileceğim güvenilir bir site bilen var mı acaba? deniz dükkanın sitesinde (lahur marin) de buldum ancak bu sahte bildiğim kadarıyla sahtesi de yapılan bir yem, paranın heba olmasını da istemiyorum. saygılar Alpay
anlamış değilim neden daiwa saltiga?? ama bence saltigadan daha verimli modelleri var tabi amaca göre değişir...
Amaç levrek özellikle... Şu balık için bu sahte iş yapar, buradan alınabilir diye önerileriniz varsa memnuniyetle kabul ederim
Eğer İzmir de oturuyorsan internetten alışveriş yapma,birebir hem ürünleri görme hemde daha ucuza alma şansın var...
Peki nereden Okan Bey, Ben acemiyim pek fazla İzmiri de bilmiyorum. Kemeraltında çağlaravı biliyorum, biraz muhabbetimde var ancak ellerinde daiwa saltiga yoktu. smith'in haluca 125 f sahtesi vardı, daiwalar ile aynı fiyat, 1 tane edindim şimdi de daiwa saltiga arıyorum...
Senin de bildiğin üzere Çağlar Av ( iki dükkanı var), Oltacı, Güderoğlu, Rastgele, Alamatra Vb..gibi yerler var hepsi birbirine yakın yerlerde.Fiyat karşılaştırması için de hepsine bakmanda fayda var.Aklında özel bir model varmı bilmiyorum ama Hirame Hiwashi ve Trans Hiwashi modellerini tavsiye ederim hatta bulabilirseniz ( İzmirde yok ) Laser Sardine modelide çok iyidir...
Hirame hiwashi ile trans hiwashi aklımdaki modeller. Yol üzerinde diye ve en gözüme çarpan yer olduğu için çağlar ava birkaç kez gitmişliğim var. Daha yeni yeni başladım bu hobiye (gerçi 1 yıl kadar da oldu). Şu ana kadar kolay geldiği için hep interneti tercih ettim. İlk fırsatta bahsettiğiniz yerlere bakacağım. Değerli önerileriniz için tekrar tekrar teşekkürler. Saygılarımla Alpay
Okan'ın arkadaşımızın dediği gibi izmir de saydıgı dükkanların hepsinde Daiwa Saltiga serisi bulunmaktadır. Gene ben reklam yapmış gibi olmayayım ama ben güderoğlu'ndan başka hiç firmadan alışveriş yapmıyorum., Fiyatları çok iyi piyasaya göre daiwa saltigayı ordan almanı tavsiye ederim .Ve tüm malzemelerini
Bir kardeşimiz de zamanında bana böyle hitap etmişti de sevinmiştim. İnsan kendini daha genç hissediyor.
Bizim yaş farkımız 45-14= 31 idi. Bu durumda kendimi embriyo öncesinde hissedersem, varlığım ne olur şaşırdım şimdi. Sperm bile değilim yani. Herhalde ruhlar aleminin beden giymemiş bir ferdi.
son derece güvenilir sitedir... http://www.avmarketi.com/asp/product/13429/DAIWA-SALTIGA-MINNOW-FLOATING-12CM model olarak katakuchi-z ve trans hiwashi öneriyorum...levrek avında etkili sahteler... katakuchi-z gündüz gece berrak ve az bulanık sular... trans hiwashi gece berrak ve bulanık sular... buna alternatif son zamanlarda kullandığım ima komomo slim sardine ve ima sasuke... http://www.avmarketi.com/asp/product/14219/IMA-KOMOMO-SF-130-SLIM-JAPON-MAKET-BALIK http://www.avmarketi.com/asp/product/14214/IMA-SASUKE-120-JAPON-MAKET-BALIK
Olur böyle şeyler,önemli olan hatanı düzeltmiş olman.Kendine iyi bak... Alpay cım, kusura bakma senin konuyu biraz sulandırdık.Bu arada Turgay arkadışımızın dediği gibi ima larda çok güzel sahteler incelemeni tavsiye ederim...
Estafurullah Okan Bey maksat keyifli sohbet, benim başlığın altında sizin gibi üstadlar yazıları olunca konuyla alakalı alakasız mutlu oluyorum ben Turgay Bey, avmarketinde kalmamış gözüküyor ürünler, ben Okan Beyi dinleyip bahsedilen avmarketlerini gezmeyi düşünüyorum. Çok acelesi de yok, birer ikişer şu sahteleri toplarım. Zaten bu aralar balığında pek keyfi yok, yine dayanamıyorum gidiyorum maksat deniz havası. Saygılarımla Alpay
ben genelde japonyadan alıyorum ..bilenler vardır shore line shinner modelini.. saltigaya göre daha basarılılar.. ama fiyatları ucuk..! 15 adet daiwam var yarısı shore line shinnerdir.. bu arada en başarılısıda lazer sardine modeli 12.5 - 14.5 cm lerle her türlü balığa, hatta boyu kadar honoslar ve isparoz bile aldım.. saltigalardan aynı başarıyı elde edemedim ve biraz daha yapılı olması hoşuma gitmedi acıkcası.. sol en üst kösedeki saltiga farkı göre bilirsiiniz...
selam güvenli bi arkadaşımızdır devamlı kendisinden alışveriş yaparım tavsiye ederim http://www.sahibinden.com/ilan/alis...r-metallic-sardine-14-5cm-19gr-38151282/detay?
değerlendirilmesi gereken bir satıcı... benimde sıklıkla alış veriş yaptığım süper güvenilir bir satıcıdır...baki bey ticaret de hassas bir insan...bence bu linke göz at...oldukça güzel bir mağaza...
Bir abim kıyıdan yapılan at çek ler için bu saltigaların gagalarını kestiğni söylemişti, ilişkenlere takılmaları en aza indirmek için, sizlerin bu konuda fikri nedir?