Sevgili forum üyeleri 2 gündür izmire gidiyorum.Gitmişken malzemecileride gezdim.Asıl amacım Berkley Criystal örgü misina almaktı.Fakat incelediğimde 0.8 lik berkley neredeyse 0.18 lik Remixon misina ile aynı kalınlıkta idi.Tabi aradaki kaliteye diycek birşey yok.Ama bir anda vazgeçip şeytana uydum ve saltigaları aldım.Bu saltigalar iki ayrı dükkandan alındı.Sağolsun Turgay Abiyle iletişime geçip renk kodları hakkında engin bilgilerini almadan da edemedimHemen sarıldım telefonaBu arada misina niyetine girdim dükkanlaraMisinasız çıkmamak için Angel Kiss Soft 0.28 misina aldım bu misina hakkında yorumları bekliyorum arkadaşlar. Buarada benim Saltigalar 12 cm toplam 2 iğnelidir. Katakuchi z modeli 40 tl Blue Black Gold modeli 30 tl Alırken kar ettimmi bana göre evet.Çünkü çoğu dükkanda ve online sitelerde 50 tl civarında. Sevgiler Saygılar
hayırlı olsun. daiwalar o kadar güzeller ki, vitrine koy seyret. Bunları denize atmaya kıyamaz insan.
vallahı ya aynısını bende soylıcektım... işcılıgı mukemmel gercekten ... ıcraatıda oyledır umarım hayırlı avlar dılerım gule gule kullan..
Renk kodları aynı.İnanın fotograf çekmek pc ye atmak zor gelti.Tek fak boyları ve iğneleri.Herşey aynı.
muharrem hayırlı uğurlu olsun...ikisi de oldukça iyi ve çalışkan sahteler...ikisini de kullanıyorum...
Güle güle kullanın gerçekten önemli sahteler Fiyat olarak çok iyi almışsınız rica etsem dükkan isimlerini bana özelden atabilirmisiniz?
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim çok güzel oyuncaklar.Saltigalara kardeş almak istersen Trans Hiwashi ve Hirame Hiwashi kodlarını da incelemeni tavsiye ederim....
Saltigalara nazar değmesin. Allah çat sesinden korusun İp misinalarda gerçekten saçmalıklar var. Kalınlıkları konusunda çok farklılıklara raslıyorum. 015 diye alıyorunuz 025 kalınlığında çıkıyor. Denendik markaları tercih etmek lazım sanırım. Bir de ucuzları gerçekten yaramaz.
Sagol abim benimBahsettiğin üzere ima tavsiye etmiştin birde...Fakat girdiğim bir dükkanda adamlar imasına göre mana katmışlar kimi 16Usd kimi 20 euro.Adamlardaki mantık seve seve(....biiip ....biiip) alacaklar sonuçta birtek biz satıyoruz kafasında heralde.Sinirlendim çıktım sonra ayrı dukkanlarda bunları görunce e fiyatta cazip gelince biliyosun seni aradım.Yapıştım hemen Birde misina konusuna gelince Angel Kiss soft 0.28 aldım.Abi aykut un kullandığı effe markayı da inceledim.Onda da katakuchilik gördümAdamlar 0.35 300 m lik plastik kutulu makaraya 25 kg civarı unuttum birim koymuşlar.100 metrelik karto kutulu aynı misinaya 11 kusur kg birim koymuslar.Kiloları net hatırlamıyorum.Ama fark inan bukadar çarpıcı.Bende dolandım Angell Kiss aldım...
Sevgili üstadım,BüyüğümSizinle aynı fikirdeyim tüm paramı harcayacaktım fakat para biriktirmkteyim.Kendime Baitcasting makina alacağım Daiwa Megaforce bu yüzden dizginledim kendimi
katılıyorum size.Hatta bu iplerde değil her misinada denk geliyor.Berkley evet dünyaca ünlü sağlam marka ama mantık şaşırtıyor.Açıkçası 0.6 10 kg çekerli evet inceliğe göre mütiş insan direk atlıyor.ama diğer misinayla karşıaştırınca aynı incelik fakat bu 0.6 veya 0.8 ken başka marka remixon 0.18 veya 0.20 nerde ozaman aradaki incelik farkı.Bilirizki nekadar ince o kadar avcı misinadır.Ama kalınlık aynıyca bence fiyat farkından yüksek miktara hiç gerek yok kanaatindeyim.Evet tuzlu suya bir müddet dayanırlar hepsi ama o fiyata belki 3 adet 100 metrelik remixon alınır.
Daiwalar iyi güzel de, kendini çok çabuk çiziyor, atış sırasında iğneler gövdeye çarpıtığından boyası dökülüyor, atış sistemi güzel yüzüşte sadece bu boya dökülme olayı canımı sıkıyor. Güle güle kullanın..
Hayırlı olsun Muharrem, çok güzel ve tarafımca olmasada gördüğüm kadarıyla kendini ispatlamış sahtelerdir. Şöyle paşanın ağzında fotoğrafları olduğunda bizi mahrum bırakmazsan daha memnun oluruz Ayrıca fiyatları çok iyi...