Merhaba, Kullanmaya fırsat bulamadığım öylece dolapta duran kullanılmamış makinelerimi değerlendirmeyi düşünüyorum. Fiyatları makul tuttuğum kanaatindeyim. Pazarlık yok, tercihim elden teslim ancak havale yapıldıktan sonra kargo alıcıdan yollayabilirim. Kredi kartı ile almak isteyenler için komisyonu (herhalde %10 civarlarında) alıcıya ait olmak üzere gittigidiyor vb satış yapabilirim. 1-Shimano Twinpower 2500 FC (Kullanılmamıştır.) Made in JAPAN Yurt dışından teşhir ürünü olarak almıştım. Yedek kafasındaki yazılar çok az silinmiş gibi durmakta (resimde görüldüğü gibi). kutusu deforme olmuş durumda. Onun dışında kullanılmamış ve kutu içeriği tamdır. Üzerindeki misinalar da oldukça kaliteli, ancak şu an hatırlayamıyorum markalarını ben sarmıştım. Japon üretimi Fiyatı: 650 TL. 2-Shimano Ultegra Advance 2500 S (Kullanılmamıştır) JDM Model Made in Japan Japon iç piyasası için üretilmiş bir model, twin powerla aynı kasa, aynı özellikler tek farkı 2 bilyası eksik. Sığ kafa. Kullanılmamış ve kutu içeriği tamdır. Aynı makinanın Malezya üretimleri de vardır. Bu Japon üretimidir. Fiyatı 400 TL Özellikler: Devir:5.0:1 Ağırlık:265 gr. Rulman: 5+1 Misina kapasitesi:Sığ kafadır, at-çeke uygun Nylon:5 lb 110 m,6 lb 95 m, Flurokarbon: 4 lb 130 m, 5lb 100m 3-Daiwa Ballistic 2500 (Kullanılmamıştır) Made in China Makine kullanılmamıştır. Resimde görüldüğü gibi somunda montajdan kaynaklanan küçük çizikler vardır. Çin montajı olmasına bağlıyorum. Kesinlikle açılmamış, en ufak tamir görmemiştir. Daha Türkiye'ye gelmeden yurtdışından almıştım. Burada belirtmesem muhtemelen bu çizikler farkedilmeyecekti. Ben alırken farketmemişim. Fiyatı: Piyasada 550-600 aralığında istediğim fiyat 400 TL 4- Shimano Callisto 100 Casting Makine & Cabelas Casting kamış Makine Shimano Callisto 100, Sağ el- Kamış Cabelas Pro Guide casting Kamış, 180 Cm. Medium Bir heves almışım bunu da, ikisi de kullanılmamış ve kutusundadır, kamış orijinal karton rulosunda gönderilecektir. Fiyat: Kamış+Makina 250 TL Daiwa Certate ve Luvias satıştan çekilmiştir.
certate ve luvias modelleri için fiyatlar çok abartı değil mi ? işin ticaretini yapmak istiyorsanız bir şey diyemem tabi ,,ama yurtdışı fiyatlarına epey bi bindirilmiş.
ballistic 2500 modelini kullanıyorum. akışkanlığını çok beğenmiyorum. yeni olduğu için olabiliir yada sugeçirmez özelliği bulunduğu için böyledir. Şunu belirtmemde fayda var, shimanonun 2500 modeline göre kafa çapı daha büyük. enleri aynı. kuşgözü diye birşey yok. avını yap komple suda yıka ve kaldır.
Sertac ve luvisa fiyatlari cok yuksek yurt icinden daha ucuza ve firma garantili olarak temini mumkundur Cevat ERGIN sag olsun.
Ticaret amacım yok, olsa 600 liralık Ballistic için 400 TL, ya da ultegrayı o fiyata satışa koymam. http://japanfishingtackle.com/?pid=1007138 İlanda da belirttiğim gibi Certate ve luvias bana ait değil. Fiyatı ben belirlemediğim için bir şey diyemiyorum. Ancak maalesef Türkiye'de hiç bir şeyi yurtdışı fiyatına bulamıyoruz öyle değil mi? Türkiye'deki Online alışveriş sitelerinde 1900-2000 TL'den aşağı Certate görmedim. Kaldı ki bu yeni modeliydi. Ama fiyat polemiklerine girmemek için Certate ve Luvias satıştan çekilmiştir. Saygılarımla.
Certate ve Luvias satıştan çekilmekle birlikte, Ergin balıkçılığın fiyatlarını göremedim, İstanbul'da olmadığım için de ziyaret etme şansım da yok. Stokta yok gözükmekte. Luvias'ın bir alt modeli olan Çin montajı Caldia'nın 850 TL'lik fiyatı ile kıyaslandığında yoruma açık bir konu. Sizin fiyatlar hakkında bilginiz varsa ve forum açısından da uygunsa paylaşabilirseniz bu makinelerle ilgilenenler için faydalı olacaktır. Saygılarımla. http://erginbalikcilik.com/new-daiwa-certate-3012h-pmu3572 http://erginbalikcilik.com/daiwa-luvias-3012h-pmu3574 http://erginbalikcilik.com/daiwa-2014-new-caldia-4000-pmu3577
Alışveriş merakı demiyelim de balık merakı diyelim, balığa da sık gidemeyince alıp evde oyuncak gibi oynadık herhalde. Sağ olsun eş-dost da bu merakımı bilir, beni boş bırakmazlar Saygılarımla
Stokta gorunmuyo evet cunku geldugi gun bitiyir ust seviye makinalar ergun balikcilikta cok beklemez yen geleceklerinde cogu satililmis siz gorusun yardimci olurlar.
Merhaba, sadece ultegra kaldı, ona da misina sardım ve 2 av gördü ancak sıfırdan farksızdır. Merak eden olursa üzerinde power pro ip misinası ile 400 TL'dir. İyi günler.
Hocam merhabalar, Ultegra için, hp notebook 6730B / core2 duo, 2gb ram, 160 gb hdd le takas düşünürmüsünüz?? Ya da sahteler ile ima salt skimmer, daiwa , duo gibi kaliteli sahteler ile? Teşekkürler . . .
Merhaba, makine satışı iptaldir. Ancak daiwa, duo sahtelerle ilgilenebilirim. Özel mesaj attım size....