Merhaba ! fishtime 'dan 2'inci satın aldığım ürünü göstermek istedim sizlere spin 'de ve beklemeli avda kullanmak için aldım çok güzel bir kamış denedim sizlere'de tavsiye ederim
Aldıysan hayırlı olsun fakat Oğuzcan seninle bugün hisarönünde balık malzemeri satan dükkanın birinde karşılaştık yanlış hatırlamıyorsam. Bu açtığın konuda bana pek samimi gelmedi. inşallah düşüncelerimde yanılıyorumdur.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=38442 yukarıdaki verdiğim linkte bir arkadaşa tavsiye etmiş aynı kamışı arkadaş 35 tl. internet fiyatı var, pazarlık ile 30 tl. alırsın yerinden. Ayrıca bu arkadaş izmirli ve verdiği linkteki satıcıda izmirli ancak arkadaş nedense burada açtığı konuda ise kamışı 48 tl. ye alıyor ve tavsiye ediyor. Biraz tezat bir durum neyse nedemek istediğimi anlatabildim sanırım.
anlladım abi zaten nickler de birbirine benziyor yani ortada site üzerinden tavsiye gibi gösterilip satış yapmak istiyor ben de ilk konuyu açınca bunu düşündüm ama sonra da yanlış düşünüyor da olabilir dedim neyse zaten herkes neyin ne olduğunu biliyor