Merhaba dostlar. 7 senedir kullandığım Shimano'nun artık ufak ufak emekli olma vakti geldi. Kendisi artık yedek makine olarak görev almaya hazırlanıyor. Geçenlerde bir Daiwa Emblem Pro'yu kısacık bir süre kullanma şansım oldu (Kenan'ın ). Şimdi ben de bir tane edinmek istiyorum. Spot balık yada Avmarketi.com'daki 300-400 TL. arası Daiwa surf modellerinden kullanan yada öneride bulunabilecek olan var mıdır? Taksitle almayı planladığım için yurtdışı imkanlarını kullanmayı düşünmüyorum.
Herkez bişi sölicektir burakcim ama biraz daha bekleme firsatin varsa bence En ama en iyi seçim hayalimdeki Daiwa Saltiga Surf 6000 Tek kelimeyle harika bir makine Gelir türkiyeye getirttiririz ,bi gün seninle birlikte gidelim karaköy taraflarina istersen ben bi iki kişiden umutluyum taksitte yapacaklardir Hade hahyirli olsun. incele www.ebay.com/itm/Daiwa-SASURF6000-S...075?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58963483db
Emre'cim eyvallah dediğin gibi bi şekil bulunur ama bu makine benim bütçemin çok üstünde değil mi. Hatta 2 katı üstünde... Bu getirirken daha da artacaktır. Şimdilik benim için çok sert olur. Ben gene de diğer önerileri bir görmek isterim açıkçası.
Biraz daha bekleme firsatin varsa demiştim zati O zaman www.spotbalik.com.tr/WINDCAST-5000-X-MAKINA-5BB,PR-24213.html biraz daha çikabilirsende www.spotbalik.com.tr/WINDCAST-Z-5000-MAKINA-8BB,PR-25164.html Gerçi birazdan serdar bey bizi daha fazla aydinlaticaktir
Vedat Bey sizi açtığım bir konu da görmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Yorumunuz için teşekkür ederim
Burak aramaya başlamışsın kolay gelsin. Ama windcast kesinlikle alma! tatlı su için üretilmiş bir makina, boğazda kullananlar memnun değil. Sazan makinası. Emblem Pro veya Emcast Plus modellerine yönelmen gerekiyor.
Sorma Ceyhun o gün fena zehirlendim Alınacak makine çok ama taksit yok Emcast Plus var mı biyerlerde? Emcast Advanced yada Emblem XT nasıl sence? Mağaza olarak önerebileceğin yerler var mı?
İstoç Remixondan Yücel kardeşimi bul sana detayıyla yardım edecektir.Zaten ithalatcısıda onlardır Sevgiler
aynen istoc remixson italatcısı piyasadaki en dusuk fiyattan daha iyiye alırsın fatih kardesimizde yardımcı olur musteriye iyi bakarlar daha bugun daiwa spin kamis makina aldım sagolsun cok guzel fiyatlarla verdi allah razı olsun
Söylenecek her şey söylenmiş zaten. Belki listeye Tournament Entoh eklenebilir. Bence bu iş için ideal makine, Eski Emblem Pro. Türkiye'de yok gibi ama, Avrupa pazarında 200 € gibi bir fiyata temin edilebiliyor. 75 € gümrük limit nedeniyle getirtmek belki sıkıntılı olabilir. Teknik olarak, EU'dan getirtilen, ticari olmayan ürünlere %18 vergi ve 3 TL muayene ücreti ekleniyor diye biliyorum, ama yanılıyor olabilirim. Emblem Pro'yu iyi yapan özelliği, ciddi anlamda hızlı sarması. Ayrıca bilhassa ip misinada çok başarılı.
tournament entoh tavsiye ederim kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum tek sıkıntı 20-25 cm arası balıkları anlayamıyorum. makine zorlanmak nedir bilmiyor.
tabi bir de almaya niyetlenirseniz kesinlikle türk internet sitelerinden alışveriş yapmayın. bayisinden gidip pazarlıkla alın.. bu ürün için söylüyorum yani
Teşekkürler hocam. Tournament Entoh bütçemin çok çok üstünde (2 katından fazla). Emblem XT 5000 yada Emcast Advanced 5000 hakkında yorumunuz olur mu? İlk başta da dediğim gibi 300-400 TL arası bütçem var ve taksitli alışveriş yapmak istiyorum. Bu bütçeye uygun model öneriniz olabilir mi?
Emcast Advanced, iyi bir makina. Dahası, çapari için, Emblem Pro'dan daha iyi. Emblem deli gibi sarar, varlığı hissedilmez, döker istavritleri genellikle. Ama atışta, yemlide filan Emcast'tan iyidir. O bütçe ile gayet uygun bir model bence. Emblem XT, Pro'nun bir önceki modeli. Bilya sayısı vs. daha azdır. Pro'ya yakın hızda sarar (Bir turda 110 cm, Pro ise 120 cm). Pro kadar akıcı sarımı yoktur, biraz da ara sıra temizlik, yağlama filan gerektirebilir, tuzlu suda. Gerçi bu iç aksam değilde, sarma teli bilyası için gerekli olacaktır. Fiyatlarının uygunluğunu düşünürsek, tercih edilebilir. Dahası nispeten hafif olması da bir avantaj olacaktır. Hangisi derseniz, Emcast daha güzel gibi nispeten. En azından daha yeni model ve bir kaç ekstraya sahip. Ama hangisi alırsanız alın, gayet memnun kalırsınız.
Bak bilmeden yanliş yönlendiriyo olucaktim seni neredeyse Ustalardan cevaplar geldi ama En iyisi için faydali olabilicek kişilerden inciler dökülmeye başladi Şimdiden hayirli olsun burak.. İstoça gidersen gitmeden önce haber ver
haftasonuna kalmasak bak perşembe günü baliğa gitmeyi planliyorum eğer sende müsait olursan istoç ordan bi karaköy ordan meraya direk deneme firsati reeling reeling