daiwa surf master

Konu, 'Makineler' kısmında bolulubalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. bolulubalıkçı

bolulubalıkçı ahmet

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    viking 5070
    En İyi Avı:
    18 kg AYNALI SAZAN 70 cm TURNA
    Selamun aleykum daiwa surfmaster 65 yada 80 kafali makineyi nerden temin edebilirim. Aradım istanbulda bulamadim. Geçenlerde bebekte bir arkadasda gördüm. 185 kurşunla çalışıyordu ama sanki boş olta çeker gibiydi.modelini sordugumda daiwa surfmaster dedi yanlışın varsa düzeltin. Yardımci olursanız çok sevinirim.

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum. surf master eski bir model olabilir, fiyat aralığınız nedir başka bir daiwa modeli önerebilirim.

3. bolulubalıkçı

bolulubalıkçı ahmet

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    viking 5070
    En İyi Avı:
    18 kg AYNALI SAZAN 70 cm TURNA
    Powersurf de olabailir yanlisim olabilir o yüzden demiştim. 400dolar civarı bir makine benim aradığım model

4. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    1 hafta kadar önce bebek tarafına ben getirmiştim makarayı test için eğer bahsini geçtiğiniz makara powersurf olan, çok güzel bir makara ama Türkiye şartlarında bulmanız şuan için zor gibi ancak yurtdışından temin edebilirsiniz.

5. DÜSSELDORFLU

DÜSSELDORFLU Boran RESNE

Selâmlar ,

Daiwa "Surfmaster" Daiwa kamislari icin kullannilmis bir terim oluyor. Baska markalardada makineler icin kullanildigina rastlamak mümkün..

Yanliz , gözlemlendigi kadariyla eski bir ürün olmakla birlikte,,asagidaki linktede yeni olarak halâ satilmakta ! Fiati 230 GBP , yahut 350 $ olarak belirtilmis. Taniyan arkadaslar site hakkinda rapor verebilirlerse, daha garantili bir is yapmis olursunuz.

Sayet yeni bir ürün düsünüyorsaniz,, alternatif olarakta , Daiwanin uzun yillardir üretimini basariyla sürdürdügü ve cogu kisinin vazgecilmezi haline gelen hatta surf konusunun referansi olarakta görülebilen ,TOURNAMENT ENTOH ürünlerine bakabilirsiniz !

http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Power...sLeisure_Fishing_Reels_JN&hash=item4171655be1

Simdiden bol sanslar,

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    boran beyin tavsiye ettiği makinadan kullanıyorum. ağırlığı ile gücü doğru orantılı, sörf makinalarda boğazda avlanmak zordur. daiwa entoh ile bu zorluğun üstesinden gelebiliyorum. tavsiye edebilirim.

7. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya