Daiwa sweepfire E 3000

Konu, 'Makineler' kısmında Heckel tarafından paylaşıldı.

1. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex Surf 425-250gr
    Favori Makine:
    Shimano twinpower 8000 swpg-a
  2. arkadas

arkadas ibrahim

bir kullanici 3 yildirproblemsiz kullanirmis sende bu sure zarfinda zaten daiwa saltiga dogfight ye gecmek icin yanip tutusacaksin hayirli olsun

3. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İbrahim abi mesela büyük bir balık vursa oltama bir sorun çıkarırmı

4. ozkan79

ozkan79 özkan

kesinlikle tavsiye etmiyorum,

parana yazık.

5. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    iade mi ediyim sırf görünüşünden yoksa kışın exceller alıcam sanırım

6. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    bu fiyata alabileceğin en iyi makine.
    bununla 4,5 kilo levrek çıkardım (bkz : levrek avı), sayısız lüfer aldım. hem hafif hem sağlam. avda farkını göreceksin.
    güle güle kullan

7. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkür ederim abi makineye bende çok ısındım fakat avda bir sorun çıkarırmı diye içime kurt düştü daiwa hastasıyımda ben biraz alt segment olsun daiwa olsun diyerek edindim hayrını görücez inşallah

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bende 40ligi var. Kolda bosluk var ama kalomasi harika. Çapariyle istavrit tutmayacaksaniz tatmin eder. 5-6kg baliklari getirir size. Klape silindiri çabuk yatak yapiyor. Muhtemelen kalitesiz metalden.

9. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Anladım roy abi peki ne zamanda bir yağlamak lazım

10. arkadas

arkadas ibrahim

sen roya bakma kardes o cani sikirsa makinalari ameliyat ediyir contalarin yerini falan degistiriyor sen bir exeler x alanakadar sana fayla bile gelir

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Sweepfire'i hiç yaglamadim :D
    Sarim klavuz silindiri yatak yapti örgüden, eski pert makinelerin birinden söküp ona taktim.

12. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    0.20 Sufix xl strong sardım monoda 1 sorun oldumu 300 metre sarılı 2 mm boşluk var makinenin bitimine

13. furunotr

furunotr Haluk

O halde o paraya göre çok iyi bir makina imiş....:D

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Tatlisu makinasi Haluk abi. Sasi, kasik, rapala, mepps atip çekmek için ancak. 100gr kursun takayim istavrit tutayim, yemli lüfere çupraya eskinaya yatirayim dersen çok çabuk dagilacagindan eminim. Ha spin avinda tuzluda levrek tatlida turna için kaloma kalitesi çok bile. Dedigim gibi klavuz silindiri kalitesi nanay. Yatak yapinca örgüyü de bozuyor malum. Ben spine baslarken bu disiplini kesfetmek amaçli almistim. Daha sonra spin seklime ve bütceme uygun procastera geçtim. Yedek olarak duruyor su an. Spine yeni baslayanlar ucuza alip kullanabilir.

15. Heckel

Heckel Berk TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bu klavuz silindirini nasıl değiştirebilirim acaba

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Açma kapama telinin (klape) bagli oldugu rotor kulaginda misinayi makaraya dolayan silindirdir. Orda yildiz bir vida göreceksin. Sökersen bosa atar telin o kismi. Altinda plastik silindir yatagi var. Silindir onun üstünde dönüyor. O silindiri sari pirinç silindir ile degisirsen daha saglikli ve kullanisli olur lakin evladiyelik olmaz. Zira rulmansizdir ve plastik yatak da zamanla asinip ovallesecektir.

17. Spin33

Spin33 Arda

Kardeş misinayı değiştir. Makineyi kullanmadım ama o misinayı çok kullandım. 2 saat atçek yap sonra atış yaparken patlar. Balık gelirse su içinde bi o gider bi sen çekersin ama önüne getirdiğinde dellendimi ne olur bilemem. Hele misinadan tutup kaldırmaya falan sakın kalkışma 20lik sufix xl ile.

18. furunotr

furunotr Haluk

Güzide ülkemizde öyle tuzlusu makinaları satılıyor ki; bu makinanın onlardan çok daha kaliteli olabileceğini düşünüyorum Roy... Bence avdan sonra temizlik ve bakımı yapılırsa başlangıç için oldukça iyi görünüyor...