daiwa tsc kamış !!

Konu, 'Kamışlar' kısmında troster tarafından paylaşıldı.

1. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
  2. Siteden anlaşıldığı kadarıyla 3,65m, kapalı uzunluklar 100cm olan ve enfazla 150gr atarlı olan bir kamış..
    Bu kamış genel amaçlı kullanıma uygun bir kamış,Sazan,eşkine,mırmır,levrek....vs avlarda kullanılabilir:)

Bu kamış Türkiyede satılıyormu acaba?

3. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    erdal bey, ben buldum bu kamıştan..fiyatıda gayet uygun geldi bana ..internette sadece burda ve silahdünyası isimli sitede var başka hiç biryerde yok..tesadüf eseri sürekli alışveriş yaptığım malzemecide kıyıda kalmış olarak gözüme çarptı..hakikatten güzel ve çok hafif..daha fazla bilgi olursa almayı düşünüyorum..

4. Eğer baktığınız kamış tam olarak bu ise bence oldukça güzel bir kamış..Genel olarak bakıldığında yarı surf diye bilinen kamışlardan.Tuzlu suya inanılmaz dayanıklı bir kamış..;)

5. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    %100 bu kamış..ordaki elemanda baya bi ballandıra ballandıra anlattı bilgisi dahilinde:D bide fransız sitesinde görünce tamadır dedim ama yinede kullanım açısından yararlı olması lazım haybeye almayalım dedim ufak çaplı bi araştırmada karar kıldım..bakalım alırsam resmini yayınlıyacağım..

6. Yazdığım gibi özel bir av için değilde genel amaç için düşünüyorsanız bence oldukça kullanışlı sağlam bir kamış..
    Sanırım bu kamış biraz esnek bir yapıda olmalı.