isin uzmani arkadaslarima bir sorum olacak fiyat olarak ulasilabilir 2 ürün olan bu daiwalar tercih edilmelimi ne icin ´neden tercih edilmeli ?? DAIWA Procaster in DAIWA Megaforceden ne gibi farkli yanlari var hangsi daha ustün yada üstünmü hangisi tercih edilmeli zamani olup yazabilen arkadaslarin simdiden eline saglik rasgele
Procaster megaforce'un üst modelidir. Rulman sayisi daha fazladir. Rotor, kaloma, sarim klavuzu üst modeli olan exeller ile aynidir. Kol ve kasa yapisi ise megaforce ile ayni olup exellerden oldukca agir bir materyeldir. 40lik pocaster A modeli (ben kullaniyorum) 400gr ile mudaili exellerden epeyi agirdir. Kolu da one touch katlama özellikli olmasina ragmen exeller koluna nazaran estetik olarak daha kalin ve çirkindir. Takimda hafiflik ve estetik öncelik ise tabiki exeller seçilmeli. Uzun spin av sürelerinde 8-10 saat gibi procaster yorucu oluyor. Megaforce'un klape kaloma rotor yapisi da bir alt segmenti olan crossfire ile aynidir.
roy tessekür ederim dostum procaster 59+5 € exeler x 120+5 € ben bir eveler4000 x modeli varsa 4000 den daha büyügünü alacagim ama fiyati göz önüne alindiginda procaster iyi bir secim anlasilan tesekkürler
40likdan büyügü yok ne megaforce'un ne de procaster'in. Exeller 45lik galiba en büyük boy. 50lik ve üzeri için emcasttan baslamak lazim.
Megaforce önermem tivicbarina atış sırasında defalarca misina takıldı birde o özelliği nerdeyse hiç kullanmadım o nedenle önermem. Yinede bir heves icin almak istiyorsan yarı fiyatına veririm 3 ay önce aldim kullanacagimida dusunmuyirum. Dediğim gibi kesinlikle önermiyorum
Tivicbar dediğiniz şek makaranın kenarında misina takmak için kullanılan kısım ise o halde hata sizde; o kısmı aşağıya çevirirseniz; yani kamışı tuttuğunuzda göremeyeceğiniz bir noktaya takılma yapmaz hiçbir zaman; ya da en azından bende yapmıyor...
:thumb: spin avınındaki ilk kural ! çok sahte kaybettirir. Surf atışta bile takıldığı olmuştur, bu yüzden her makinamda o çeltik aşağıda durur!
Tivicbar nedir diye google a soruyorum, gene bu konuyu gösteriyor kafa üzerinde misinayı sabitlediğimiz üçgen çentik midir?
45 gün önce bir stella 20 bin bir stella 5 bin birde stella 4 bin ve surf vega kamisi adamin biri 1000 euroya satti ben 2. sirada oldugum icin kavettim biri hepsini aldi ben 1200 teklif ettim adam olmaz sözverdim dedi dubaiye tasiniyormus satti kacti güzelim firsat firsat kacti