DAİWA Vs Shimano

Konu, 'Makineler' kısmında admine tarafından paylaşıldı.

1. admine

admine admine

Favori Kamış:
    söğüt dalı (vsystem)
    Favori Makine:
    Okuma Trios40/ SHIMANO EXAGE 2500 FC
    En İyi Avı:
    kızılkanat 0,08 kg
    arkadaşlar DAİWA mı ? yoksa Shimano Mu ? Daiwa yı dandik birşey sanıyordum ama öyle değilmiş.. kısmetse bir dahaki makina daiwa olma ihtimali var.. karşılaştırmalarınız bekliyorum.. şimdiden teşkkürler + Daiwanın shimanoya göre neden daha az kullanıcısı var bu beni düşündürdü ?

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Her iki markada, Dünyada rüştünü ispatlamış makinalardır.

Bu sizin almak istediğiniz ürüne göre, tercihinizde değişiklik arzeder.Hangi markanın hangi modeli, piyasada satış fiyatı gibi.

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Daiwa'nin az kullanicisi oldugu fikrini nereden edindiniz bilemiyorum ama dunyada en cok kullanilan ve en cok satilan marka oldugu su goturmez.

"Daiwa mi yoksa Shimano mu?" diye bir soru pek anlamli olmuyor bana kalirsa.

Ikisinin de hastasiyiz, o ayri dava. :)

"Mercedes mi yoksa BMW mi?" gibi birsey oluyor ister istemez. Bunun meraklisi onu istemez, onun tutkunu da bunu begenmez. Fiyatlari da ona gore haliyle.

Diger markalar ise AR-GE yaparken hep bu ikisine yetismeye calisir.

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    bu sorunun cevabi bence çok basit. daiwanin efsanelesmis onlarca modeli var. sektorun en eskilerinden. bence en iyisi. shimano moedellerini incelediginizde dikkatinizi çekecektir en ufak ozellik bile resmin bi tarafina yazilmis ilistirilmistir. reklamlari cafcaflidir. kalitelimidir? evet kalitelidir en iyilerden biridir. efsanelesmis bir modeli varmidir? efsanelesme yolunda giden modelleri vardir. sektorde son 20 senede yaptigi atilim bana bu hissi uyandiriyor. daiwada ise urun resimlerinin yaninda ozellikleri shimano kadar cafcafli gosterilmez çunki o daiwadir alinca bilirsiniz ki dusunulmesi ve yapilmasi gerekeni zaten yapmistir size sadece kullanmak kalir.

5. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    işte makine daiva tournament şu an daha iyisi olduğunu sanmıyorum

6. snack

snack Ali

Herkes kendi kullandigi markayı över ama su anda daiwa tournament z45QD ile shimanonun aynı katagori makinalarından (kisu, bull's eye ) bir tık onde stella ilede shimano jig serisinde fiyat performans ta bi adim onde . sonucta ikiside kaliteli ikiside pahalı :) gerisi kullanıcının keyfine ve kesesine kalmış