daiwa windcast

Konu, 'Makineler' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    bogazda sahte kullanımı için windcast s serisi uygun olurmu.windcast serileri genelde tatlı su için diye biliyorum ama boğazdada kulanan lar varmı.bu son zamanlarda bi daıwa popüleritesi arttıki valla bilmiyoz artık ama piyasda daıwa bulamıyoz .

2. Since1453

Since1453 NoYaN

serdar abimizin ilgi alanı daiwalar gereklı bilgileri paylasır serkan bey konuyu gorunce

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    X S Z olarak 3 modeldi yanilmiyorsam. Z epey iyi bir makine. Çok çok kuvvetli bir makine degil. Tam bir uzak atis göl makinesi. Ultegra ayarinda diyelim kolay anlasilmasi için. Digerleri rulman vs.. olarak daha zayif. Sekli semali dizayni güzel. Bogaz için her sarta uyar dersek abartmis oluruz. Çok zorlu mekanlara vurmayacaksaniz Z isinizi görür. Digerlerini ben olsam almam.

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Yazılacakları yazmış arkadaşlar sağolsun. Daiwa olunca, hepsi süpppeeerr olacak değil elbette.

Bu makinede, beklemeli avlarda, yemlide, köprüde filan başarılı avlar verecektir. Ama boğaz için, ancak ultegra filan almaya çıkacaksanız tavsiye edebilirim. Kısaca, tipik okuma, spro, shimano, dam vs. den azıcık iyi ama, boğazda keyf sürmek için kafi değil.

5. furunotr

furunotr Haluk

Ultegra'nın hangi modelinden bahsediyorsunuz merak ettim doğrusu; hiç Ultegra 10000-12000 veya Super Ultegra kullanan oldu mu içinizde acaba???

Daiwa'da hakikaten yok satıyor maşallah; arıyoruz; bulamıyoruz; ne satıyor bunlar bilemiyorum...:D :D :D

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Ne farkeder, hepside shimano, al birini vur ötekine. Sonra da git, mitchell al, DAM al, Abu ordan göz kırpıyor gayet şuh şekilde, PENN endamım yeter diyor.

Daiwa almayacaksan, çıtan o kadar yüksek değilse, yolun kenarı boyunca alınacak şeyler dizi dizi zaten, ne düşünüyoruz ki bu kadar?

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Satıcılar genelde satamadıkları ürünleri, çok satan ürünlerin yanına koyarlar ve balık takılsın diye beklerler.:confused: :confused: :D

Eh balık bu, takılır mı takılır.:D :D

Bu ürünüde, Ultegranın yanında cilalıyorlar.:confused: :confused: :D

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ultegra xsa veya xsb 10bin olsa gerek gri bir makine. zamaninda almaya niyetliydim ucuz yirtmisim dedim kullandiktan sonra.

9. furunotr

furunotr Haluk

Serdar Hocam benim için alınacak 4 makina markası var Türkiye'de... Shimano, Daiwa, Okuma ve Ryobi; diğerlerine bakmıyor, ilgilenmiyorum dahi... Tabii bunlardan bulunabilen, parçası olan ve isteklerimize karşılık verebilecek olanları tercih ediyorum açıkçası...

10. furunotr

furunotr Haluk

Ne gibi bir sorun oluştu merak ettim açıkçası...

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Med-cezir saatinde akintida 125gr kursunla uskumru avinda kullandim. 5tane uskumru bindi kasildi kaldi makine. Zar zor çekti. Ben dandik çesit bir okumayla bile 5-6tanesini çekiyorum zar
    zor

12. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Çakmadır onlar..:)

13. furunotr

furunotr Haluk

Shimano da rastladım da; Daiwa'nın göremedim sahtesini... Her makinanın kullanım alanı, özelliği v.s. var; uymamıştır o işe hepsi o...

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Muhakkak. Direk rotora-safta yük bindirelicek bir alet degil kanaatim. Belki kalomali kullanimda iyidir zira ultegra kullanan birkaç sazanci arkadasim var.