Bu adımlar sanki 2010'un yaklaştığını gösteriyor Daiwa için.. surf oltacıları için 2 tane yeni ürün piyasaya sürdü. Bildiğimiz beefstick ve emblem surfler ile karıştırmayın, bunlar yeni. Dikkat ettiyseniz -SF ibaresini görüyorsunuz yenilerde. DENİZ (SAHİL) İÇİN ÜRETİLMİŞ YENİ SURF KAMIŞLAR: 1. Daiwa Emblem®-SF Surf Kamış (malzeme: high-modulus HSD graphite blank) Emblem-SF için model tablosu: Halkalar aliminyum oksit. 2. Daiwa Beefstick®-SF Surf Kamış (malzeme: super strong tabular fiberglass blank) Seramik halkalar. Beefstick-SF için Model tablosu: İÇ SULAR (TATLISU) İÇİN ÜRETİLMİŞ YENİ KAMIŞ MODELLERİ: 1. Steez™ SVF Compile-X 2. Steez™ Fle-X-Lite Bass 3. Steez™ SVF Graphite 4. New Steez™ SVF-XBD Braided Line 5. Heartland®-HLD Salmon/Steelhead-Casting 6. Heartland®-HLD Salmon/Steelhead-Spinning 7. Heartland®-HLD Trolling 8. Heartland®-HLD Salmon/Steelhead Noodle 9. Heartland®-HLD Ultralight Pack 10. Heartland®-HLD Trout and Panfish 11. Heartland®-HLD Specialty Muskie 12. Heartland®-HLD Walleye 13. AccuDepth® Specialty Trolling Rods 14. AccuLite™ Specialty Rods Trolling Rods 15. Wilderness Salmon & Steelhead Specialty 16. Triforce®-E 17. Daiwa® J 18. Heartland®-HLD Ultralight Pack
fiyatları hakkında da bilgi verebilir misin? bu güzelliklere sahip olmak isteyecek arkadaşlar ne kadarı gözden çıkartmka zorunda kalacaklar?
Özgür abi benimde ilk aklıma o geldi ve ingilterede bir bayii var hemen ona sordum, şuan yanıt bekliyorum.. gelince muhakkak paylaşacağım, çünkü hafta sonu kapalılar. Umarım bayi fiyatları ulaşmıştır kendilerine bu ürünler ile ilgili. Bu iki yeni kamışla birlikte bir de 3 tane yeni makine çıkardı daiwa. Az sonra onlar içinde konu açacağım.
Yeni nesil takimlar gelecegi sinyalleri aliyorum cok uzun zamandir,bu gün bana 70 km uzaktaki bir balikavi malzemeleri satan yere gittim,shimanonun antreas ve technium kamislari 120 euroya düsmüstü,shimanonun bir cok makinasi ve kamislari cok ucuza satiliyordu,almaya niyetlensemde kendimi tutarak hic birinden almadim,sadece kücük bir kac malzeme alarak geri geldim,kisaca cok yakin gelecekte hem ucuz hemde degisik malzemelerin piyasaya sürülmesine az kaldi galiba,durum bunu gösteriyor...
Caner, haber gelince bizlede paylaşırsan iyi olur.makul mantıklı fiyatlarda ise yolcu beraberi getirttirilebilinir.ama çok da uygun fiyatlarda olduğunu düşünmek sanırım hayal olur.piyasaya 2010 model olarak gireceğinden,çıtayı biraz yüksek tutarlar.
Selim abi sinyalleri doğru almışsın daiwa coştu, tatlısu, tuzlu kamışlarınıda yayınladı an itibariyle... dahada yayınlayacak sanırım alt modellerini, ben ilk mesaja eklemeye devam ediyorum.. başlığıda genel kamışlar olarak değiştireyim. Bence yeni kamış ve makine için biraz daha beklemeliyiz, shimanoda yapacaktır birşeyler
Caner shimanoda yapacaktir bir seyler,o kadar indirime gitmezdi yoksa,bu ara shimano artik digital kataloga gecti,varmi sizin bayilerin elindede bu DVD katalogu,yoksa düz kataloglami sizlere hizmet ediyorlar...