Dalış, Balıkçılık ve Su Sporları Fuarı

Konu, 'Genel Konular' kısmında Mehmet G tarafından paylaşıldı.

1. Mehmet G

Mehmet G Mehmet

Arkadaşlar merhaba

İnternette gezerken karşıma çıktı ilgilenen arkadaşlar olabileceği için sizinle paylaşmak istedim. İstanbul da 5-8 Nisan arası İstanbul fuar merkezinde MEDEX Fuarı Olta Balıkçılığı ve Su Sporları Fuarı yapılacakmış internet üzerinden ücretsiz olarak davetiye cıkartılabiliyor. İlginen arkadaşlar www.medexistanbul.com adresinden detaylara ve davetiye linkine ulaşabilirsiniz. Ben calışmaktan fırast bulabilirsem katılacağım.reeling

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    MEDEX İSTANBUL 2012 Dalış, Balıkçılık ve Su Sporları Fuarı

Arkadaşlar birçok amatör balıkçı arkadaşımızın dörtgözle beklediği Dalış, Balıkçılık ve Su Sporları Fuarı 5-8 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecektir. Fuara katılmak isteyen arkadaşlarımız davetiyelerini çeşitli av bayilerinden ve aşağıda verdiğim linkten alabilirler.

http://www.medexistanbul.com/index.php#

Herkese bol balıklı günler dilerim.

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sen gidiçemmi abi?:D:D

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Gitmez olur muyum karınca:thumb: . Sen gidecek misin?

5. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Bilginiz için çok teşekkürler.Ben daha önce balıkçılık fuarına hiç gitmedim.Buna gitmeyi düşünüyorum ama bana biraz uzak.Kabataş'taki tramvay veya metrobüs ile gidebilirmiyim?Son olarakda büyük ihtimal malzeme felan satışı yapılıyodur.Fiyatları piyasaya göre daha ucuz oluyormu tanıtım maksadı ile.Ona göre yanımda parada getireceğimde.

6. Mehmet G

Mehmet G Mehmet

Ben daha önce hiç katılmadım. Detaylara daha önce katılan arkadaşlar cevap verecektir veya sponsor firmalardan bilgi alabilirsin. Verdiğim linkte sponsor olan firmaların isimleri ve web sayfaları mevcut.

7. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Medex fuari

Arkadaslar bir aksilik olmazsa pazar gunu fuardayim ilk kez katilicam medexe giden varsa yorumlari duymak onemli benim icin mesela gecen sene bursadaki fuar olta balikciligi icin kotuydu vasat bir balik av malzemesi satan magazaya benziyordu resmen benim beklentim shimano daiwa rapala gibi belli markalarin yeni ve tum urunlerini inceleyebilecegim bir fuar ortami dedigim gibi katilan arkadaslar varsa yorumlar onemli birde fiyatlar

8. melikşah

melikşah ........................

teşekkürler paylaşım için