geçen hafta aldığım 3 adet güzel minekoptan sonra pazar günü havayı açık görmem yeterli oldu kendimi kasık çizmelerimi giymiş olarak denizde bulmama. kurt çıkartmak çok yorucu ve zahmetli olsada pazar gününü boş geçemezdim. aynı yerime gittim ve başladım beklemeye. 2 olta attım suya, yalnız olmam sebebi ile sıkılmamak için oltalar arası yarışma düzenledim. sonuç 3-3.. yalnız olduğum için avlakta foto alamadım. kusura bakmayın. önce 5 mırmır geldi (daltonlar) sonra da sanki onların belalısı kovboyumuz redkit. yem: deniz kurdu takım: tekli iğneli, 5 numara fırtına kurşunu yer: tekirdağ/ yeniçiftlik küçük mırmırı neden salmadım niye salmadım hala vicdan azabı duyuyorum ve herkesten özür diliyorum
oldukça güzel minekop ,mırmırlarda iyi ama son mırmırı gerçekte salsaydın daha güzel olurdu sanırım bir anlık hırs gözünübürüdü ama birdaha olmıyacağını düşünüyorum saten kemdinizde bunu bilincinde birisiniz bize birşey söylemek düşmez tebrikler
balıklar çok güzel...tebrikler...joe daltonu dert etme olur böyle vakalar...afiyet bal şeker olsun...çok daha güzelleri senin olsun...rastgele...