Arkadaslar Adanada Karatas Dalyaninda Balik Avlamak Yasak Diye Biliyorum Bu Konuda Bilgisi Olan Arkadaslar Beni Aydinlatirsa Cok Memnun Olurum Bir Diger Konuda Nehir Kenarinda Veya Denizde Kamp Kurabilecegim Bir Yer Onerebilecek Arkadaslarin Engin Bilgilerini Ve Tecrubelerini Bekliyorum. Aslinda Amacim Balik Tutmak Degil Oltami Nehire Veya Denize Atip Hayatin Tadini Cikarmak Daha Oncede Bahsettigim Gibi Yurt Disindayim Ve Iyice Bunalmis Durumdayim En Ufak Bir Firsati Dahi Bu Sekilde Degerlendirmek Istiyorum
Evet Adana karatas dalyanında amator balıkcılık yasak... sakın olaki gitmeyin kötü sonuclara maruz kalabilirsiniz, bu aralar hırsızlık sorunları yasanıyor orda... size onerebileceğim güzel bir yer var aslında ama bu kış aylarında nasıl olur orası bilemem, seyhan nehrinin denize dokuldugu yerde (aydınlar) hem cok guzel kamp yapabilir hemde cesitli baliklar tutabilirsiniz.. eger yaz sezonu icin kamp yapacak yer arıyorsanız gene karatasta bahce plajını oneririm balık tutmakta cok keyiflidir orada...
arkadaşım eğer aracın müsaitse yani jip filan varsa tuzlanın içinden sağ tarafa dön aydınları kime sorsan gösterir. plaja çıkıyorsun aracın bi tarafını hafif suya vererek kıyıdan gidiyorsun yoksa batarsın aydınlar tam kafa dinlemek için müsait.kıyıdan midye topluyorsun dip oltası ile % 90 levrek geliyor. hatta o kadar doğalki geceleri çakalların seslerini çok yakndan duyabilirsin eğer aracın binek tipi ise karataşın sol tarafında dsi yi geçip sağdan plaja çık ve tatlı suyun denize karıştığı yere kadar git.kayalıkları görürsün.karşı trafa zaten batık gemi.levrek kefal çupra vs yakalayabilirsin yada denizi koklayıp kumsalda yürüyüş yaparsın. birde karagöçer var meşhuur.tuzlaya giderken kanalın kenarından denize kadar gidiyorsun.orda genelde kafa dinlemeye giden birçok insan var orasıda güzel hem denize hem kanal olta atabilirsin ama kurt laazım yada sahte.
Arkadaslar Verdiginiz Bilgiler Icin Cok Tesekkur Ederim Hirsizlik Olayi Biraz Kafami Karistirdi Ama Ozkan Kardesim Aracim Doblo Oldugu Icin Seyhan Nehrinin Denize Dokuldugu Yeri Bulacam Sanirim Benim Aklimdanda Boyle Yerler Geciyordu Yurt Disina Cikmadan Once Bir Defa Tabaklara Gitmistik Ozamanlar Yasak Degildi Ve Cok Iyi Cipura Vardi Tabaklara Giderken Nehrin Kenarindan Gidiyorsun Ve O Nehir Cezbediyor Insani Ilk Mesajimdada Yazmistim Oltami Atacam Denize Veya Nehire Yatip Uyuycam Birde Arkadaslar Nehire Pinter Biraktirirlarmi Yasakmi Pinter Kullanmak Elimde Babamin Balik Takimlari Var Ama Bu Iznimde Bayagi Yuklu Bir Butce Ayiracam Bu Is Icin Botundan Zipkinina Kadar Nehrin Denize Dokuldugu Yer Kafama Yatti Ama Bakalim Baska Alternatif Sunan Arkadaslar Olacakmi Birde Benim Aklimdan Kedi Baligi Geciyor Youtube Da Videolari Izliyorumda Deliriyorum O Kedi Baliklarini Cikarirken Nehirde Denk Getirebilme Sansim Nedir Birde Sitemizde Okudugum Kadariyla Jandarmayla Basi Belaya Giriyormus Arkadaslarimizin Ama Yasak Olmayan Yerde Sirkulerimiz Ve Avcilik Belgemizle Beraber Avlaninca Sorun Cikarirlarmi ?
İç sularda pinter la avcılık yasaktır.Tebliğler de gideceğiniz yerdeki yasakları iyi okursanız bir problem çıkacağını sanmıyorum iyi günler.
kaan haklısın gerçekten adanada çok doğal yerler var.seyhan nehri, ceyhan nehri,batık gemi,karagöçer,haylazlı çok verimli ve doğal mekanlar burç müsait olunca karataşta bi organizasyon yapacak.adanaya 50 km limandan tekne ayarlanacak.
sailor kardeşim eğer sazan ve sekizbıyığa merakın varsa tabaklara giderken bildiğim güzel yerler var tarif edebilirim. yalnız yağmur yağdı bence doblo ile seyhan nehrinin ağzına giderken zorlanırsın gibi geliyor.aracın ağırlığı nedeniyle.reno12 veya reno9 olsa yine gitme şansın var
Ozkan Kardesim Sazan Ve Sekiz Biyik Icin Nereleri Onerebilirsin Birde Organizasyonu Tahminen Ne Zaman Yapmayi Planliyorsunuz ?
karataş a giderken sulama kanalından sağ dönüyorsun. Yerdelen 12 km yazar seyhan nehrini görmezzsin ama nehre paralel asfalt yoldan dümdüz yerdelen e kadar git.tabeladan sonra 1-2 km ilerde sağa doğru toprak yol iniyor.suyu görene kadar git. buraya taa antayakyadan avcıların gelip avlandığını gördüm.yayın ve sekizbıyığın köftesinimi ne yapıyorlarmış.ayrıca küspeli oltalarla sazan yakalanıyor.
Ozkan Kardesim Tesekkurler Bilgilerin Icin Insallah Duzenlenen Bir Aktivitede Sizlerle Tanisma Firsatim Olur. Ali Abi Pinter Yok Acemilik O Acemilik Profesyonellesecegiz Sizin Gibi Degerli Dostlarimizin Bilgileri Sayesinde
güzel avlak sahaları arkadaşlar yazılanlar çok güzel eğer organizasyon planlarsanız mutlaka haberdar olmak isterim
Lütfen Mesajlarin sag alt kösesinde bulunan 'Hizli Cevap'-tusuna tiklayiniz. Aksi takdirde Hizli Cevap sistemi aktif duruma gelmeyecektir.
Selam Serhat selam kardeşim bende seninle tanışmak istiyorum bu güzel sitede bilgilerimizi baylaşırız SELAM BALIK AVINA DEVAM <UZMAN........