dam 3.90 steelpower surf olta 100-250 atarlı okuma avenger 55a 55lik

Konu, 'Kamışlar' kısmında The RooT tarafından paylaşıldı.

1. The RooT

The RooT Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av-65 Makine
    belirtmiş oldugum ürünler hakkında yardımcı olursanız sevinirim nasıl modeller kullanan varmı sorun çıkartırmı yada bu fiyattlara daha kaliteli ürün alınırmı

tşekkürler

2. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Kamışı bilmiyorum ancak Okuma Avenger AV55, İstanbul boğaz şartlarında orta kalite makinalar sınıfı için uygun olabilecek seçimdir.. 3,90dan büyük kamış düşünüyorsan 65 lik makarasını öneririm..

3. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

emre dam stellpower420cm kullanıyorum.yemli avda kumsalda kullanıyorum.kamış güzel ama benim vucut yapıma ağır geldi.biraz antıraman yapmak lazım.100mt üzerinde daha atış yapamadım.

4. TarikC

TarikC Tarik

Merhaba,
    Bende DAM Steel Power 3.90 ve 4.20 kullanıyorum, çok memnunum uzun zamandır bir problem yaşamadım, Hatta 3 yıl önce kadar yaklaşık 65 cm 2.5 kg KOFANA yı problemsiz çekebildi . Ben MAkine olarak da DAM Quick Surf serisi Kullanıyorum ama DAM Makinelere verielen rakamlara daha iyi makineler alınabilir kanısındayım.

5. The RooT

The RooT Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Tarık abi o makineler mesela hangisi olabilir yazarsan sevinirim mesela benim istedigim hani kamışın ucuzu deilde çok pahalısıda olmasın ama kullanımı rahat olsun kraçanın bile vurdugu zaman sana onu hissettirsin mesela

6. The RooT

The RooT Emre

Favori Kamış:
    Favori Makine:

kondisyon eksigini tamamladıkdan sonra 200-300 lerede çıkarız abi önemli olan elimizdekinden memnun kalmak :)) sen mennunsan banada tavsiye ettiysen sorun yok tşk ederim ilgi ve alakana