Arkadaşalar ben DAM sahtesi almak istiyorum denizde Levrek atçekte kullanılmak üzere bir ürün belirledim. DAM harici birin belirtmeden ltf kullanan varsa fikirlerini bana yazabilirmi? Belirlediğim ürün
abi aynı siteden sıpariş geçtim,dam ı alıyımmı almıyayımmı derken vazgeçtim,içim ısınmadı o sahteye, sıpariş geçtiğim sahteler bakınca dam dan daha bir albenisi vardı, gelince yorumlarım bu arada avdeposu.com a teşekkürler,aynı gün kargo nasıl oluyormuş diğer sitelere göstermeli olarak anlatsınlar
Efes Pilsen'in kurmayı planladığı kömürlü termik santrali durdurmak için son iki hafta içindeyiz. Yapılan eylemler, yayınlanan videolar medyada sansürleniyor. İmza atmalı, attıysak paylaşmalıyız! greenpeace buradaki alttaki linkten girdinizde sağ tarafta kalan yeri doldurmak 1 dakka lütfen duyarlı olalım ve çevremizede gönderelim http://bukapaginaltinda.org/
Bu sahteyle gündüz vakti levrek almışlığım var. Atışı pek iyi değil yalnız. Arkaya şöyle ağır bir jig iğnesi takarak durumu çözdüm.
Selam Kadir ilgine öok teşekkürler sonuçları mutlaka bekliyorum ben bu sahteleri canlı gördüm aslında dedğingibi çok al benileri yok fakat su altındaki durumları daha önemli tabii. Birde ben DAM markasına oldum olası güvenirim bu adamların iyi bilgileri var gerçi tatlı su konunda oldukça deneğimliler ama . Denizde iş yaramı konusunun sonucunu senden öğrenicez galiba. Sevgilye kal rasgele.
Selam Emir Sen bu sahtenin arkasındaki 3 lü iğnenin yerine JIG iğnesimi tak diorsun peki aksiyon değişmezmi. Belki ben yanlış anlamış olabilrim. Birde atış konusu iyi değil dedin oda önemli tabii. Çok teşekkürler.
sahteler dün akşam geldi abi pazar günü de gezintiye ayırdım günü,gündüz gözü ile sudaki halini görmek için bu sabah suyuna ineceğim öğleden sonra raporu açarım inşallah
Kadir yorumlarını bekliyorum ayrıca sık sık Antalaya geliyorum bir organizasyon yapalım uygun olursak görüşmek üzere. Saygılar