DAM quick finessa 730 rd Makina...

Konu, 'Makineler' kısmında muptela tarafından paylaşıldı.

1. muptela

muptela

Favori Kamış:
    Olta.
    En İyi Avı:
    2 Kilo Sazan
    Arkadaşlar ben internet ortamında alış veriş yapan bir siteden Banax sı 700 makina ve Dam quick stic tele 240 kamış siparişi vermiştim.Firma ellerinde bu makinanın kalmadığını söyledi ve siparişimi Dam quick Finessa rd 730 ile değiştirdiler.Tatlı suda alabalık ,tatlısu kefali gibi balıklarda kullanmak için hafif bir olta takımı oluşturmak istemiştim.Bu Makina hakkındada bilgiye sahip değilim.Kullanan arkadaşlar beni bilgilendirirlerse sevinirim.

2. azazzel

azazzel Öztan KÜÇÜK

Favori Kamış:
    Pathos open pro 90 - Surf Mill - TRex 425 - V System 2,40/2,70 te
    Favori Makine:
    Okuma RAW2 55/65- Shimano Exage 2500FC
    En İyi Avı:
    Sazan 9,8kg
    finessa 8 bilyalı kullanmıştım(herhalde 97/99 yılı arası) 2 yıl kadar, çok memnun kaldığım makinalardan biridir.

3. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    malesef eski d.a.m lar bardak oldu diyebilirim. aynı makinanın 750 fs sini kullanıyorum, dişlileri zayıf, bir kere değiştirdim aynısıyla bedelsiz olarak, yine de pek memnun değilim. görünüş ve özellikler bakımından çok güzel ama iş ağır yüke gelince fiyatının makinesi gibi davranmıyor. ancak kasna ve alabalık gibi ağırlığı 1 kg ı ender geçen balıklarda sorunsuz kullanabilirsiniz... ancak iş ağır yüke ve akıntıya gelince 750 fs ler zayıf kalıyor, sizin rd de aynı sistemde olduğu için belirtmek istedim.

4. muptela

muptela

Favori Kamış:
    Olta.
    En İyi Avı:
    2 Kilo Sazan
    Makinam bu gün geldi.Banax sı 700 ile başladık,sonra 730 oldu en son elime ulaşan ise 720..Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim,artık yapacak bir şey yok sanırım, oltayı attıktan sonra makinanın sınırlarını zorlayacak balık gelmesin diye dua edecez.:))

5. LapinCash

LapinCash

Buda avmarketindeki yorumlar

ali selim şahingöz 10.07.2009 12:27:5

740 gri modelı 2 senedir var.misana sarımı dengeli ve burmuyor.malzeme kalıtelı. fakat kulpun tutamak yerı zayıf kalıyor.damın bu kulpları yenıden dızayn etmesı gerek.balık geldıgınde kolayca cekersınız,dişliler ve içindeki tertibatla makina yolda kayan alman malı arabalar gibi. akıp gıdıyor

ali selim şahingöz 04.05.2009 12:17:23

elimizle tuttuğumuz kulp kısmındakı birleşme yeri zayıf. her makınanın bır eksisi var. çok araştırdıktan sonra bende dam da karar kılmıstım.fakat beni utandırdı kup kırık şimdi

Ergün Altuntaş 01.05.2007 14:12:50

Dizaynı güzel, güçlü, at-çek yaparken yormuyor.Sadece sararken misina sanki bir yere sıkışmış,takılmış gibi ses çıkarıyor. Rasgele Ergün Altuntaş

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    misina mekiğinin bilyasını yağlasa bir şey kalmayacak :D

7. aliaydin

aliaydin ali

Bende yeni 720 rd aldım ve bu haftasonu deneme fırsatı buldum. 35 cm gelen iri bir kasnayı hiç zorlanmadan aldı. Kullanılışı rahat, tuttuğum bütün balıkları paşa paşa getirdi. Hatta iki kere 20 cm civarı kasnaları neredeyse hiç hissettirmedi. Bence tek eksi yanı sararken şöyle yağ gibi çevrilmemesi. Geri kalan özellikleri iyi. Parasını hak eden bi makina.
    Sizde güle güle kullanın.

8. muptela

muptela

Favori Kamış:
    Olta.
    En İyi Avı:
    2 Kilo Sazan
    Banada 720 rd yollamışlar.Kullanma imkanı buldum.Kiloluk balık çekemedim daha ama iyi makinaya benziyor.Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.