DAM Quick Finessa S 70 yardım

Konu, 'Makineler' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Arkadaşlar

1993 senesinde satınalmış olduğum ve halen zevkle kullandığım DAM marka Quick Finessa S 70 modeli makinam için yedek makara arıyorum. Türkiye' de model eski olduğu için bulamadım. Almanya DAM firması ile yazıştım Onlar da TR distrübütörü Firar' a yönlendirdiler ama orijinal parça yok maalesef. Ayrıca bu modelin kafa yapısı farklı olduğundan başka markalardan da yedek kafa uyduramadım. Eğer zamanında bu makinadan alıp da bi şekilde kullanmayan arkadaş varsa aramızda, ricam bana ulaştırmaları. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu arada eski model ama güzel özellikleri olduğundan bahsetmeden geçemedim. 4,1:1 Ratio devir oranı , Arkadan Kalama ayarlı(Çoklu disk), Makaranın üzerinde misina kalınlığına göre sarım ayarı var, 3 paslanmaz çelik bilyalı (enazından bilyalar 16 senedir aynı duruyor:) ), otomatik ve manuel açma/kapama teli, Fold Bail(Açma teli geriye katlanabiliyor), Katlanır çevirme kolu, 3 kademeli kilit sistemi, KarbonTitan alaşımlı gövde.
    Atalarımız boşa dememişler :"ne varsa eskilerde vardır" diye. ;)

2. ozican0147

ozican0147 oğuzcan karadeniz

Favori Kamış:
    LINEAFEA OYSCAST 4.20 ve ALBA STARLEADER 350 KAMIŞ VE SÜRÜYLE MALZEMEEEEEEEE
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LİNER PL 865 veALBA STAR ETA 60 VE SÜRÜYLE MALZEMEEEEEE
    En İyi Avı:
    KEFAL 1,100 GR 1KG KARIŞIK BALIK VB........................................
    Vala Iyi Dayanmiş Makine