Selam arkadaşlar umarım doğru yerdeyimdir. Ben İstanbulda yaşıyorum ve sezonuna göre artık ne varsa avlaklarda hafta da 1-2 günümü geçiriyorum. Kullandığım malzemeler çok da kaliteli sayılmaz ama idare ediyorum. Ve şimdi biraz para harcamam gerektiğini düşündüm ve internetten araştırma yaptım. (Aslında usta balıkçılar bana kızabilir ama ben gene de çok amaçlı kullanabileceğim lüfer e ispariye istavrite kullanabileceğim bir takım arıyorum. Tabi uzağa atabilmek de önemli.) DAM STEEL POWER VEYA CORMORAN BIG BEN 7Pi-500+SLR SURF markalarını buldum. Ama işin açıkcası işimi görüp göremeyeceği konusunda da çok bilgi sahibi değilim. Tabii sizlerden beklentim bu takımla ilgili bilgilerinizden istifade etmek ve(ya) sizlerin tavsiyelerinizi rica ediyorum çok amaçlı ve açığa atabileceğim bir kamış ve makina. Haa bu arada ayırabileceğim bütçe 200 ytl civarında olacak. şimdiden ilginize teşekkür ediyorum. Herkese iyi avlar
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-18-17500 Cormoran gerçekten güzel makinalar üretiyor, gözünüzün kapalı alabileceğiniz bir modeldir.