DAM Steelpower Telesurf

Konu, 'Kamışlar' kısmında M.ismail2239 tarafından paylaşıldı.

1. M.ismail2239

M.ismail2239 İsmail

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    SX 4000C BANAX
    En İyi Avı:
    İstavrit, izmarit, sarıkanat, zargana, kefal, gümüş ve istemeyerekte olsa kaya balığı ile trakonya
    ben DAM steelpower telesurf 450cm kamısı kullanıyorum. çok memnunum. fakat sıkıldım biraz :) onerebileceğiniz surf kamışları nelerdir oğrenebilirmiyim?

2. murat303

murat303 Murat

Favori Kamış:
    4.20 Shimano Nexave BX TE Surf
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra CI4 5500 XSA
    En İyi Avı:
    52cm Kofana/ Dragos'tan
    Çok memnun olunan bir üründen insan neden sıkılır ki? Eğer bir sorununuz yoksa kamışla ilgili, güle güle kullanınız. Durup dururken gereksiz masrafa lüzum yok diye düşünüyorum. ( Her ne kadar çok paramız olursa olsun)

3. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Ben de Alternatif Surf kamışı arayışındayım. Çok hafif ve alabildiğine sağlam olmalı, atarı yüksek olup tek istavriti hissettirecek kadar da hassas olmalı. DAM Steel Power'ı test ettim, hayatımda gördüğüm en sağır kamış. Sağlamlığına diyecek yok tabii. :D

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

5. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Cedros 4.20

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    '' Bakma Liseli Olduğuma '' diyorsun.:p :p Her ne kadar bakmasak da yaş 15. Allah sağlıklı ve güzel günler gösterir inşaallah.

Daha önünde o kadar uzun bir süreç var ki, düşün 50'li, 60'lı yaşlara geldiğini. Ortalama 40 sene. Bu süreçte daha neler neler alacaksın. Takımlarının ve ekipmanlarının sayısını sen bile bilemeyeceksin.hihi hihi

Memnun olduğun ve sevdiğin bir ürün elinde varsa, sonuna kadar kullan ve kullanırken de itina göster. Zaman ilerledikce, deneyim ve tecrübelerinin ışığında, gerçekten ihtiyaç duyduğun donanımlarını kendin belirle, Oluşturduğun portföyü burada arkadaşlarınla paylaş ve alınabileceğin en iyisini, nokta atışı yaparak al. 2 ay, 3 ay geç al ama, bütçene göre en iyisini al.

Yani bir şeyi almış olmak için değilde, almak için al.

Gözlerinden öperim.