Hafta sonu saroz da Danişment orman kampı veya eriklide herhangi bir yerde 1 gecelik kampa gitmeyi düşünüyorum.Gece kıyıdan avlanmak için olta düzenekleri iğne büyüklükleri ve yem konularında yardım istiyorum. Yem olarak boru kurdunun dışında hangi yemleri kullanabilirim. Bide istanbulda canlı boru kurdu satan bir yer varmı onu öğrenmek istiyorum.
. Merhaba Değerli dostumuz İstavrit ( Boğaç) şu anda Eriklide , aldığım günlük raporlara göre tekne ile bol miktarda Mırmır varmış. Kıyıdan biraz zor, şöyleki - gece yosun yapıyor , oltayı takmaktan sinir olursunuz, - akşam saatlerinde inanılmaz bir sivrisinek saldırısı var, çıldırırsınız.
Danışment için tavsiyeler Barış Bey selam, Danışment-Erikli sahili için size nacizane şu tavsiyelerde bulunabilirim: Klasik 3lü dip takımı kullanabilirsiniz. şamandıralı takım kullanabilirsiniz. Her iki takımla da balık alma şansınız vardır. Misinanın kalınlığı,0.30 civarları iyidir. Kurşun 50 gr.(klasik 3lü dip takımı için) Yem olarak sülünez o bölgeler için fena bir yem değildir,iş yapar.Bulabilirseniz midye de olur,hatta bulabilirseniz,deniz kurdu,mamun çok daha iyi olur ama temin etmek biraz zor. Kamışınız surf tarzı,uzağa atış yapabilen bir kamış olsun. Avlanmak için akşam üstü saatleri ve gece daha elverişlidir. Bahsettiğim malzeme ve takımlarla mırmır,kupes,karagöz,çipura,zargana,ispari gibi balıkları yakalama şansınız var. Ama tekne ile açılabilirseniz tabiki şansınız daha yüksek olacaktır. Levrek için canlı balık ile bırakma takımı da yapabilirsiniz. Saygılarımla.
tarkan heryeri takip ediyon şaşiyorum sana ve imreniyorum gerçekten te tekrar söylediklerin aynen katiliyorum birde